CHP Gebze sahanın tozunu attırıyor

Siyaset 16.06.2021 - 11:03, Güncelleme: 16.06.2021 - 11:03
 

CHP Gebze sahanın tozunu attırıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘erken seçim’ çağrısı üzerine sahadaki çalışmalarına ağırlık veren CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Yaşadığınız kente hizmeti, sorunlarına çözüm üretmeyi ilke edindik, görev bildik” dedi.

CHP Gebze İlçe Başkanlığı normalleşme sonrası toplantılarına devam ediyor. Gebze’nin her mahallesine giderek mahalle halkının sorun ve taleplerini dinleyen CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’ın bu kez durağı Arapçeşme Mahallesi oldu. CHP Gebze İlçe Başkanlığının mahalle toplantısına; CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Arapçeşme Mahallesi Birim Başkanı Çetin Temirkıran, Belediye Meclis Üyeleri, İl Yöneticisi, İlçe Yöneticileri ile Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları katıldı. GİRMEDİĞİMİZ MAHALLE KALMAYACAK Yaşadıkları şehirdeki sorunlara çözüm üretmeyi kendilerine ilke edindiklerini söyleyen CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, mahallelilerin sorun ve taleplerini dinledi. Sorunların çözümü için gerekli mercilerle görüşmeler sağlayacağını belirten Başkan Orhan, mahalle ziyaretlerinin Gebze’de girmedikleri mahalle kalmayana kadar devam edeceklerini söyledi. SORUNLARI ÇÖZMEYİ GÖREV BİLDİK Gerçekleştirilen mahalle toplantısında konuşan CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “İktidara adım adım yürüdüğümüz bu zamanda, söz verdiğimiz gibi çalmadık kapı, girilmedik sokak, sıkmadık el bırakmayacağız. Bu akşamki ziyaretimiz Arapçeşme Mahallesindeydi.  Çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Birim başkanımız Sn. Çetin Temirkıran ve yönetimine, kıymetli vakitlerini ayırarak bizleri dinlemeye gelen partililerimize, mahalle sakinlerine çok teşekkür ederiz. Her geçen gün daha da büyüyen, güçlenen bir Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak yaşadığınız kente hizmeti, sorunlarına çözüm üretmeyi ilke edindik, görev bildik” açıklamasında bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘erken seçim’ çağrısı üzerine sahadaki çalışmalarına ağırlık veren CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Yaşadığınız kente hizmeti, sorunlarına çözüm üretmeyi ilke edindik, görev bildik” dedi.

CHP Gebze İlçe Başkanlığı normalleşme sonrası toplantılarına devam ediyor. Gebze’nin her mahallesine giderek mahalle halkının sorun ve taleplerini dinleyen CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’ın bu kez durağı Arapçeşme Mahallesi oldu. CHP Gebze İlçe Başkanlığının mahalle toplantısına; CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Arapçeşme Mahallesi Birim Başkanı Çetin Temirkıran, Belediye Meclis Üyeleri, İl Yöneticisi, İlçe Yöneticileri ile Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları katıldı.

GİRMEDİĞİMİZ MAHALLE KALMAYACAK

Yaşadıkları şehirdeki sorunlara çözüm üretmeyi kendilerine ilke edindiklerini söyleyen CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, mahallelilerin sorun ve taleplerini dinledi. Sorunların çözümü için gerekli mercilerle görüşmeler sağlayacağını belirten Başkan Orhan, mahalle ziyaretlerinin Gebze’de girmedikleri mahalle kalmayana kadar devam edeceklerini söyledi.

SORUNLARI ÇÖZMEYİ GÖREV BİLDİK

Gerçekleştirilen mahalle toplantısında konuşan CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “İktidara adım adım yürüdüğümüz bu zamanda, söz verdiğimiz gibi çalmadık kapı, girilmedik sokak, sıkmadık el bırakmayacağız. Bu akşamki ziyaretimiz Arapçeşme Mahallesindeydi.  Çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Birim başkanımız Sn. Çetin Temirkıran ve yönetimine, kıymetli vakitlerini ayırarak bizleri dinlemeye gelen partililerimize, mahalle sakinlerine çok teşekkür ederiz. Her geçen gün daha da büyüyen, güçlenen bir Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak yaşadığınız kente hizmeti, sorunlarına çözüm üretmeyi ilke edindik, görev bildik” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.