Lütfü Türkkan’a partililerinden büyük destek

Siyaset 16.06.2021 - 11:39, Güncelleme: 16.06.2021 - 11:42
 

Lütfü Türkkan’a partililerinden büyük destek

Sosyal medyada trollerin hedefi olan İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a, İyi Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın’dan ve İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’dan destek geldi.

11 Haziran Cuma sabahı saat 08.30 sıralarında İyi Partili Trabzon Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a belediye binasına gelişinde makam aracından indiği sırada silahlı saldırı düzenlenmişti. Bıyık’a düzenlenen silahlı saldırıya tepki gösteren İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan mecliste yaptığı konuşmasında, “Faili yakalamak bir şey değil ki. Faili o noktaya getiren kim? Onlara bu cesareti veren kim? Bu ülkedeki beyzbol sopasıyla oturduğu restoranda saldırılıyorsa, 18 yaşında bir çocuğun eline silah verilip makamına giden belediye başkanına ateş ettirilebiliyorsa, bunlar bu cesareti nereden buluyorlar biliyor musunuz; AK Parti hükümetinin meşruiyeti gittikçe kaybetmesinden. Bir takım yasa dışı çevrelere yaptıkları işbirliğinin sonuçlarıdır bunlar. Buna fırsat verirseniz biliniz ki bu silahlar bir gün size de döner” dedi. TROLLERİN HEDEFİ OLDU İyi Partili Türkkan’ın mecliste yaptığı konuşmasının ardından Twitter’da trollerin hedefi oldu. Kısa sürede Twitter’da boğaz manzaralı evinde verdiği pozla gündeme giren Türkkan’ın hakkında 10 bin paylaşım yapıldı. İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a ilk destek İyi Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın’dan geldi. Aydın, “Grup Başkanvekilimiz Sn. Lütfü Türkkan, gerçekleri dile getirince trollerin hedefi oldu. 3-5 yerden maaş alan; milleti haraca bağlayan ve milletin kanını emen haramzadelere ses çıkaramayanlar, namusuyla kazanıp, dürüst siyaset yapan Lütfü Türkkan’a laf ediyorlar. Hadi oradan” dedi. HODRİ MEYDAN Sosyal medya trollerine bir tepki de İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’dan geldi. Başkan Yıldız, “Ülke yönetmeyi algı yönetmekten öteye taşıyamayan iktidarın paralı trolleri yine iş başında. Kıymetli Vekilimiz Lütfü Türkkan gerçekleri bir bir açığa çıkarmaya, konuşulmayanı konuşmaya devam edecek. Altın çamura düşse de değerinden bir şey kaybetmez. Siz trollerinizin arkasına sığınadurun biz vatandaşımızın sorunlarını dile getirmeye devam edeceğiz. Hodri meydan” açıklamasında bulundu.
Sosyal medyada trollerin hedefi olan İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a, İyi Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın’dan ve İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’dan destek geldi.

11 Haziran Cuma sabahı saat 08.30 sıralarında İyi Partili Trabzon Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a belediye binasına gelişinde makam aracından indiği sırada silahlı saldırı düzenlenmişti. Bıyık’a düzenlenen silahlı saldırıya tepki gösteren İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan mecliste yaptığı konuşmasında, “Faili yakalamak bir şey değil ki. Faili o noktaya getiren kim? Onlara bu cesareti veren kim? Bu ülkedeki beyzbol sopasıyla oturduğu restoranda saldırılıyorsa, 18 yaşında bir çocuğun eline silah verilip makamına giden belediye başkanına ateş ettirilebiliyorsa, bunlar bu cesareti nereden buluyorlar biliyor musunuz; AK Parti hükümetinin meşruiyeti gittikçe kaybetmesinden. Bir takım yasa dışı çevrelere yaptıkları işbirliğinin sonuçlarıdır bunlar. Buna fırsat verirseniz biliniz ki bu silahlar bir gün size de döner” dedi.

TROLLERİN HEDEFİ OLDU

İyi Partili Türkkan’ın mecliste yaptığı konuşmasının ardından Twitter’da trollerin hedefi oldu. Kısa sürede Twitter’da boğaz manzaralı evinde verdiği pozla gündeme giren Türkkan’ın hakkında 10 bin paylaşım yapıldı. İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a ilk destek İyi Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın’dan geldi. Aydın, “Grup Başkanvekilimiz Sn. Lütfü Türkkan, gerçekleri dile getirince trollerin hedefi oldu. 3-5 yerden maaş alan; milleti haraca bağlayan ve milletin kanını emen haramzadelere ses çıkaramayanlar, namusuyla kazanıp, dürüst siyaset yapan Lütfü Türkkan’a laf ediyorlar. Hadi oradan” dedi.

HODRİ MEYDAN

Sosyal medya trollerine bir tepki de İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’dan geldi. Başkan Yıldız, “Ülke yönetmeyi algı yönetmekten öteye taşıyamayan iktidarın paralı trolleri yine iş başında. Kıymetli Vekilimiz Lütfü Türkkan gerçekleri bir bir açığa çıkarmaya, konuşulmayanı konuşmaya devam edecek. Altın çamura düşse de değerinden bir şey kaybetmez. Siz trollerinizin arkasına sığınadurun biz vatandaşımızın sorunlarını dile getirmeye devam edeceğiz. Hodri meydan” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.