DEVA Gebze’de ‘Babacan’ heyecanı!

Siyaset 17.06.2021 - 10:13, Güncelleme: 17.06.2021 - 10:13
 

DEVA Gebze’de ‘Babacan’ heyecanı!

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Gebze ilçe binasının açılışını yapmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Salı günü Gebze'ye geliyor. DEVA Gebze’de Babacan hazırlıkları sürerken partide Ali Babacan’ı konuk etme heyecanı şimdiden yaşanıyor.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, DEVA Gebze parti binasının açılışını gerçekleştirmek üzere Salı günü Gebze’de olacak. Salı günü Gebze’ye gelecek olan Babacan için DEVA Gebze’de Babacan hazırlıkları sürerken partide heyecan yaşanıyor. İlçe Başkanı Kemal Memiş ve partililer baştan sona güzel bir programa imza atmak isterken hazırlıklar konusunda kolları sıvamış durumdalar. Partide Babacan hazırlıkları devam ederken görkemli b ir açılış programı yapılması için yoğun çaba harcanıyor. Salı günü için geri sayıma geçilirken hummalı bir çalışma söz konusu. DEVALILARDAN COŞKULU BEKLEYİŞ İlçe Başkanı Kemal Memiş ve ekibi, Salı gününü iple çekerken partililer, Genel Başkanlarıyla buluşacak olmaktan ötürü bir hayli sevinçli. Parti binasında son hazırlıklar yapılırken Babacan ve ekibini ağırlayacak olmanın mutluluğu yaşanıyor. Gebze’de bir dizi ziyaret gerçekleştirecek olan Babacan’a DEVA Gebzeliler büyük bir heyecanla geleceği günü iple çekiyorlar. Partililer, salgın dönemi nedeniyle daha önce yapılması planlanan ancak ertelenen büyük buluşmadan ötürü oldukça heyecanlılar.
Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Gebze ilçe binasının açılışını yapmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Salı günü Gebze'ye geliyor. DEVA Gebze’de Babacan hazırlıkları sürerken partide Ali Babacan’ı konuk etme heyecanı şimdiden yaşanıyor.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, DEVA Gebze parti binasının açılışını gerçekleştirmek üzere Salı günü Gebze’de olacak. Salı günü Gebze’ye gelecek olan Babacan için DEVA Gebze’de Babacan hazırlıkları sürerken partide heyecan yaşanıyor. İlçe Başkanı Kemal Memiş ve partililer baştan sona güzel bir programa imza atmak isterken hazırlıklar konusunda kolları sıvamış durumdalar. Partide Babacan hazırlıkları devam ederken görkemli b ir açılış programı yapılması için yoğun çaba harcanıyor. Salı günü için geri sayıma geçilirken hummalı bir çalışma söz konusu.

DEVALILARDAN COŞKULU BEKLEYİŞ

İlçe Başkanı Kemal Memiş ve ekibi, Salı gününü iple çekerken partililer, Genel Başkanlarıyla buluşacak olmaktan ötürü bir hayli sevinçli. Parti binasında son hazırlıklar yapılırken Babacan ve ekibini ağırlayacak olmanın mutluluğu yaşanıyor. Gebze’de bir dizi ziyaret gerçekleştirecek olan Babacan’a DEVA Gebzeliler büyük bir heyecanla geleceği günü iple çekiyorlar. Partililer, salgın dönemi nedeniyle daha önce yapılması planlanan ancak ertelenen büyük buluşmadan ötürü oldukça heyecanlılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.