BBP Darıca’nın Başkanı ‘Eser Göktuğ Alagöz!’

Siyaset 17.06.2021 - 11:29, Güncelleme: 17.06.2021 - 11:29
 

BBP Darıca’nın Başkanı ‘Eser Göktuğ Alagöz!’

Büyük Birlik Partisi teşkilatlanma yolunda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda ilçe başkanları atamasını yapan il başkanlığı Darıca’daki açığı da kapatarak yeni ilçe başkanını atadı. BBP Darıca’nın yen, İlçe Başkanı Eser Göktuğ Alagöz oldu.

Büyük Birlik Partisi Kocaeli’deki teşkilatlanma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Darıca’daki teşkilatlanma açığını kapatacak ismi atayan BBP Kocaeli İl Başkanlığı, Darıca İlçe Başkanlığı’na Eser Göktuğ Alagöz’ü atadı. Darıca’daki yeni teşkilat binasında Alagöz’e parti rozeti takılarak mazbatası verildi. Mazbata törenine İl başkanı Remzi Kaya, Teşkilat Başkanı Metehan Küpçü, İzmit İlçe Başkanı Gökhan Aladağ ve partililerin katıldı. BBP DARICA’DA VARLIĞINI HİSSETTİRECEK Rozet ve mazbata töreninde kısa bir açıklama yapan Darıca Büyük Birlik Partisi’nin yeni ilçe Başkanı Eser Göktuğ Alagöz, hızlı bir şekilde teşkilatını oluşturacağını vurgulayarak kongre çalışmalarına başlayacağına ve kongre sonrası ise çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini söyledi. Darıca’da Büyük Birlik Partisi’nin adını sık sık duyuracağını söyleyen Alagöz, sahadan inmeyeceğini ve vatandaşlarla iç içe olacağının mesajını da vererek Büyük Birlik Partisi’nin varlığının Darıca’da hissettirileceğini de söyledi. Karşılıklı hoş sohbetler eşliğinde gerçekleşen törenin ardından birbirlerine başarılar dileyen partililer Darıca’dan ayrıldı.
Büyük Birlik Partisi teşkilatlanma yolunda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda ilçe başkanları atamasını yapan il başkanlığı Darıca’daki açığı da kapatarak yeni ilçe başkanını atadı. BBP Darıca’nın yen, İlçe Başkanı Eser Göktuğ Alagöz oldu.

Büyük Birlik Partisi Kocaeli’deki teşkilatlanma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Darıca’daki teşkilatlanma açığını kapatacak ismi atayan BBP Kocaeli İl Başkanlığı, Darıca İlçe Başkanlığı’na Eser Göktuğ Alagöz’ü atadı. Darıca’daki yeni teşkilat binasında Alagöz’e parti rozeti takılarak mazbatası verildi. Mazbata törenine İl başkanı Remzi Kaya, Teşkilat Başkanı Metehan Küpçü, İzmit İlçe Başkanı Gökhan Aladağ ve partililerin katıldı.

BBP DARICA’DA VARLIĞINI HİSSETTİRECEK

Rozet ve mazbata töreninde kısa bir açıklama yapan Darıca Büyük Birlik Partisi’nin yeni ilçe Başkanı Eser Göktuğ Alagöz, hızlı bir şekilde teşkilatını oluşturacağını vurgulayarak kongre çalışmalarına başlayacağına ve kongre sonrası ise çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini söyledi. Darıca’da Büyük Birlik Partisi’nin adını sık sık duyuracağını söyleyen Alagöz, sahadan inmeyeceğini ve vatandaşlarla iç içe olacağının mesajını da vererek Büyük Birlik Partisi’nin varlığının Darıca’da hissettirileceğini de söyledi. Karşılıklı hoş sohbetler eşliğinde gerçekleşen törenin ardından birbirlerine başarılar dileyen partililer Darıca’dan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.