MHP Çayırova sahaya gümbür gümbür indi

Siyaset 18.06.2021 - 16:13, Güncelleme: 18.06.2021 - 16:13
 

MHP Çayırova sahaya gümbür gümbür indi

MHP Çayırova sahaya gümbür gümbür indi

MHP Çayırova İlçe Başkanlığı normalleşme sürecinin başlaması ile sahaya gümbür gümbür indi. Çayırova’da sağlık turu yapan MHP Çayırova İlçe Başkanlığı’nın saha programına; MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, il yöneticileri, meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri katıldı. MHP’li heyet ilk olarak Çayırova Kızılay Başkanı Dr. Ali Öncü’yü ziyaret etti. Çayırova Kızılay’ın yaptığı programları ve işlevsel yapısı hakkında bilgi alan MHP’li heyet kan ve kök hücre bağışçısı olmaya tüm vatandaşları davet etti. GÜNLÜK 900 KİŞİYE AŞI MHP’li heyet Çayırova Kızılay ziyaretinin ardından Çayırova İlçe Sağlık Müdürü Dr. Selim Çetintaş’ı ziyaret etti. Ziyarette, Çayırova’da devam eden aşılama çalışmaları hakkında MHP’lilere bilgi veren Çayırova İlçe Sağlık Müdürü Dr. Selim Çetintaş, “İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak Çayırova’da günlük 900 kişi Covid-19 aşısı oluyor” dedi. Müdür Çetintaş’a pandemi sürecinde gerçekleştirdiği çalışmalardan ötürü teşekkür eden MHP Çayırova İlçe Başkanlığı yöneticileri, son olarak Çayırova Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Şahin’i ziyaret etti.
MHP Çayırova sahaya gümbür gümbür indi

MHP Çayırova İlçe Başkanlığı normalleşme sürecinin başlaması ile sahaya gümbür gümbür indi.

Çayırova’da sağlık turu yapan MHP Çayırova İlçe Başkanlığı’nın saha programına; MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, il yöneticileri, meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri katıldı. MHP’li heyet ilk olarak Çayırova Kızılay Başkanı Dr. Ali Öncü’yü ziyaret etti. Çayırova Kızılay’ın yaptığı programları ve işlevsel yapısı hakkında bilgi alan MHP’li heyet kan ve kök hücre bağışçısı olmaya tüm vatandaşları davet etti.

GÜNLÜK 900 KİŞİYE AŞI

MHP’li heyet Çayırova Kızılay ziyaretinin ardından Çayırova İlçe Sağlık Müdürü Dr. Selim Çetintaş’ı ziyaret etti. Ziyarette, Çayırova’da devam eden aşılama çalışmaları hakkında MHP’lilere bilgi veren Çayırova İlçe Sağlık Müdürü Dr. Selim Çetintaş, “İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak Çayırova’da günlük 900 kişi Covid-19 aşısı oluyor” dedi. Müdür Çetintaş’a pandemi sürecinde gerçekleştirdiği çalışmalardan ötürü teşekkür eden MHP Çayırova İlçe Başkanlığı yöneticileri, son olarak Çayırova Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Şahin’i ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.