Saadet Gebze’den yüz yüze divan

Siyaset 20.06.2021 - 15:42, Güncelleme: 20.06.2021 - 15:42
 

Saadet Gebze’den yüz yüze divan

Saadet Gebze’den yüz yüze divan

Saadet Partisi Gebze, ilçe divanı ilçe binasında gerçekleştirildi. Pandemi dolayısıyla uzun bir süredir zoom programından online gerçekleştirilen ilçe divanlarının ardından Başkan Mustafa Türel ilçe binasında teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Saadet Partisi Gebze İlçe divan toplantısının açılış konuşmasında İlçe Başkanı Mustafa Türel söz alırken "Saadet Partisi olarak tüm ilçe ve mahalle kademelerimizle her bir insanımızın geçim mücadelesine destek olmak, onları dinlemek, seslerini duyurmak, çözümler üretmek, tencerelerinde dert değil aş pişirebilmeleri için seçimden önce bir geçim ittifakı kurmakta kararlıyız, tüm vatandaşlarımızın gerçek gündem karşısında çaresizliklerini biliyoruz, bizler bu anlamda ona göre davranarak her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın sonuna kadar yanlarınızdayız” dedi. TÜREL; KENDİMİZİ ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ Sözlerine devam eden İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Saadet Partisi olarak her hafta esnaf ziyareti yaparak sadece seçim dönemlerinde değil her zaman yanlarında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Geçim ittifakı çalışmalarımızı genişleterek devam ettireceğiz ve tüm teşkilat kademelerimizle saha da olacağız. Gece gündüz mücadele ederek durmadan çalışarak kendimizi vatandaşımıza anlatacağız. İnşallah çalışmalarımızda bir araya gelmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.  İlçe Divan Toplantısı mahalle çalışmalarının değerlendirilmesi ve mahalle başkanlarının raporların sunumuyla sona erdi.
Saadet Gebze’den yüz yüze divan

Saadet Partisi Gebze, ilçe divanı ilçe binasında gerçekleştirildi. Pandemi dolayısıyla uzun bir süredir zoom programından online gerçekleştirilen ilçe divanlarının ardından Başkan Mustafa Türel ilçe binasında teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Saadet Partisi Gebze İlçe divan toplantısının açılış konuşmasında İlçe Başkanı Mustafa Türel söz alırken "Saadet Partisi olarak tüm ilçe ve mahalle kademelerimizle her bir insanımızın geçim mücadelesine destek olmak, onları dinlemek, seslerini duyurmak, çözümler üretmek, tencerelerinde dert değil aş pişirebilmeleri için seçimden önce bir geçim ittifakı kurmakta kararlıyız, tüm vatandaşlarımızın gerçek gündem karşısında çaresizliklerini biliyoruz, bizler bu anlamda ona göre davranarak her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın sonuna kadar yanlarınızdayız” dedi.

TÜREL; KENDİMİZİ ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Sözlerine devam eden İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Saadet Partisi olarak her hafta esnaf ziyareti yaparak sadece seçim dönemlerinde değil her zaman yanlarında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Geçim ittifakı çalışmalarımızı genişleterek devam ettireceğiz ve tüm teşkilat kademelerimizle saha da olacağız. Gece gündüz mücadele ederek durmadan çalışarak kendimizi vatandaşımıza anlatacağız. İnşallah çalışmalarımızda bir araya gelmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.  İlçe Divan Toplantısı mahalle çalışmalarının değerlendirilmesi ve mahalle başkanlarının raporların sunumuyla sona erdi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.