Müdür Doğan’dan okul incelemesi

Gebze 21.06.2021 - 15:13, Güncelleme: 21.06.2021 - 15:13
 

Müdür Doğan’dan okul incelemesi

Müdür Doğan’dan okul incelemesi

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, yapımı devam eden Osmangazi Ortaokulu inşaatını yerinde inceledi. Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan dur durak bilmiyor. Müdür Doğan, yapımı devam eden Osmangazi Ortaokulu inşaatını yerinde inceleyerek çalışmalar ve yapım hakkında bilgiler aldı. Okul yapımını yerinde inceleyen ve çalışmalar hakkında detaylı bilgiler alan Müdür Doğan, okulun tamamlandığında çok büyük modern bir eğitim yuvası olacağını kaydetti. “HER ŞEY EĞİTİM İÇİN” Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “Her şey eğitim içini her şey yavrularımız için. Onları geleceğimiz, her yeni yapılan okul, her bir eğitim yuvası çocuklarımız geleceği adına. Bizler onlar mutlu oldukça onlar başarılı oldukça güzel yerlere geldikçe mutlu oluyoruz” şeklinde konuştu.
Müdür Doğan’dan okul incelemesi

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, yapımı devam eden Osmangazi Ortaokulu inşaatını yerinde inceledi.

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan dur durak bilmiyor. Müdür Doğan, yapımı devam eden Osmangazi Ortaokulu inşaatını yerinde inceleyerek çalışmalar ve yapım hakkında bilgiler aldı. Okul yapımını yerinde inceleyen ve çalışmalar hakkında detaylı bilgiler alan Müdür Doğan, okulun tamamlandığında çok büyük modern bir eğitim yuvası olacağını kaydetti.

“HER ŞEY EĞİTİM İÇİN”

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “Her şey eğitim içini her şey yavrularımız için. Onları geleceğimiz, her yeni yapılan okul, her bir eğitim yuvası çocuklarımız geleceği adına. Bizler onlar mutlu oldukça onlar başarılı oldukça güzel yerlere geldikçe mutlu oluyoruz” şeklinde konuştu.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.