KÜTÜPHANELER

AK Genç Çayırova’dan su kabı desteği!

Siyaset 26.06.2021 - 17:46, Güncelleme: 26.06.2021 - 17:46
 

AK Genç Çayırova’dan su kabı desteği!

AK Genç Çayırova’dan su kabı desteği!

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları, vatandaşların olduğu kadar sokak hayvanlarının da yanında olmaya devam ediyor. AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları yönetimi çalışmalar kapsamında ‘’Kaplar bizden, Sular sizden” projesi ile Çayırovalı esnaflara su kabı dağıttı. Her gün yeni bir projeyle Çayırovalıların karşısına çıkan AK gençler bu kez sokak hayvanları için sahaya indi. “Kaplar bizden, Sular sizden” projesi kapsamında sahaya inen AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları yönetimi, Çayırovalı esnaflara su kabı dağıttı. Ziyaretlere katılan İlçe Başkanı Murat Güveren yönetimi birlikte hem vatandaşlarla hasbihal etti hem de bu sıcak havalarda sokak hayvanlarına karşı duyarlı olmaları konusunda çağrıda bulundu. AK Partili gençler, örnek davranışıyla çevre esnafından ve vatandaşlardan takdir alırken, her canlının kendileri için kıymetli olduğunu da vurguladılar. SOKAK HAYVANLARININ SULARI ESNAFTAN Fatih Caddesi’nde bulunan esnafa sokak hayvanları için su kabı dağıtan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Murat Güveren, “ilçe yöneticilerimiz ile birlikte sokak hayvanlarımız için su kapları hazırlayarak, Fatih Caddemizde bulunan esnaflarımıza dağıttık. Dağıttığımız su kaplarıyla sokaktaki canlarımıza ilk sularını esnaflarımız ile birlikte verdik” dedi. BELİRLİ NOKTALARA SU VE MAMA KABI BIRAKILDI Sözlerini sürdüren Güveren, “Bizlerin görevi Allah rızasını gözetmek, kendimizin olduğu kadar başkalarının ve yaratılmış diğer canlıların hayatlarını da gözeterek 'Yaratılanı severim yaratandan ötürü' düsturunca yaşamak ve dünyayı güzelleştirmektir. Bizlerde AK Gençler olarak bu bilinçle yiyecek ve su bulmakta zorlanan sokak hayvanlarımızı unutmayarak şehrimizin belirli noktalarında dostlarımız için mama ve su kapları bıraktık. Dünyayı bizimle paylaşan can dostlarımıza değer vermeli, onları korumalı ve hayatı onlarla paylaşmalıyız. Sokak hayvanlarına yönelik projelerimiz devam edecek.” dedi.
AK Genç Çayırova’dan su kabı desteği!

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları, vatandaşların olduğu kadar sokak hayvanlarının da yanında olmaya devam ediyor. AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları yönetimi çalışmalar kapsamında ‘’Kaplar bizden, Sular sizden” projesi ile Çayırovalı esnaflara su kabı dağıttı.

Her gün yeni bir projeyle Çayırovalıların karşısına çıkan AK gençler bu kez sokak hayvanları için sahaya indi. “Kaplar bizden, Sular sizden” projesi kapsamında sahaya inen AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları yönetimi, Çayırovalı esnaflara su kabı dağıttı. Ziyaretlere katılan İlçe Başkanı Murat Güveren yönetimi birlikte hem vatandaşlarla hasbihal etti hem de bu sıcak havalarda sokak hayvanlarına karşı duyarlı olmaları konusunda çağrıda bulundu. AK Partili gençler, örnek davranışıyla çevre esnafından ve vatandaşlardan takdir alırken, her canlının kendileri için kıymetli olduğunu da vurguladılar.

SOKAK HAYVANLARININ SULARI ESNAFTAN

Fatih Caddesi’nde bulunan esnafa sokak hayvanları için su kabı dağıtan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Murat Güveren, “ilçe yöneticilerimiz ile birlikte sokak hayvanlarımız için su kapları hazırlayarak, Fatih Caddemizde bulunan esnaflarımıza dağıttık. Dağıttığımız su kaplarıyla sokaktaki canlarımıza ilk sularını esnaflarımız ile birlikte verdik” dedi.

BELİRLİ NOKTALARA SU VE MAMA KABI BIRAKILDI

Sözlerini sürdüren Güveren, “Bizlerin görevi Allah rızasını gözetmek, kendimizin olduğu kadar başkalarının ve yaratılmış diğer canlıların hayatlarını da gözeterek 'Yaratılanı severim yaratandan ötürü' düsturunca yaşamak ve dünyayı güzelleştirmektir. Bizlerde AK Gençler olarak bu bilinçle yiyecek ve su bulmakta zorlanan sokak hayvanlarımızı unutmayarak şehrimizin belirli noktalarında dostlarımız için mama ve su kapları bıraktık. Dünyayı bizimle paylaşan can dostlarımıza değer vermeli, onları korumalı ve hayatı onlarla paylaşmalıyız. Sokak hayvanlarına yönelik projelerimiz devam edecek.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.