CHP Darıca Emek Mahallesi’nin sorunlarını dile getirdi!

Siyaset 28.06.2021 - 14:06, Güncelleme: 28.06.2021 - 14:06
 

CHP Darıca Emek Mahallesi’nin sorunlarını dile getirdi!

CHP Darıca Emek Mahallesi’nin sorunlarını dile getirdi!

Emek Mahallesi’nde alternatif yollar açılmalı CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve yönetimi, Emek Mahallesi sakinlerinin isteği üzerine mahalleye giderek kamuoyu açıklamasında bulundu. Aktaş, “Derhal alternatif güzergah yollar açılmalıdır” dedi. Darıca Emek Mahallesi sakinleri, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş’ı mahallelerine davet etti. Yaşanılan sorunları yerinde gösteren mahalle sakinleri Başkan Aktaş’a sorunlarını sıraladı. Özellikle, caddede yaşanan trafik sorunu ile sürücülerin ara sokaklara girdiğini ve durumun sokakta bulunan çocuklar için tehlike arz ettiğini ileten mahalleli, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve yönetiminden kendilerine yardımcı olmasını istedi. ASIL SIKINTI TRAFİK YOĞUNLUĞU Mahallelinin sorunlarını dinleyen CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, kamuoyu açıklamasında bulundu. Başkan Aktaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Emek Mahallesi Fatih Sultan Mehmet caddesindeki trafik yoğunluğu ve yaşanan sıkıntılar hakkında yurttaşlarımızdan gelen talep ile bölgede incelemelerde bulunduk. Ranta teslim edilmek istenilen bölgede yaşanan trafik sorunundan tutun, birçok alanda problem yaratacak çok katlı rant projesi bölgeyi daha fazla yaşanılmaz hale getirecek. TEHLİKE OLUŞTURUYOR Trafikten kaçmak isteyen araç sahipleri ara yollara giriyor ve bu da çocuk ve yaşlı yurttaşlarımız için tehlike oluşturuyor. Derhal alternatif güzergah yollar açılmalıdır.” Mahallede son kez kurulan hayvan pazarı ile ilgili de Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a seslenen CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “Hayvan satış noktası ile verilen sözleri tutmayanlara uyarılarımızı bir kez daha yerinde yaptık” dedi.
CHP Darıca Emek Mahallesi’nin sorunlarını dile getirdi!

Emek Mahallesi’nde alternatif yollar açılmalı

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve yönetimi, Emek Mahallesi sakinlerinin isteği üzerine mahalleye giderek kamuoyu açıklamasında bulundu. Aktaş, “Derhal alternatif güzergah yollar açılmalıdır” dedi.

Darıca Emek Mahallesi sakinleri, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş’ı mahallelerine davet etti. Yaşanılan sorunları yerinde gösteren mahalle sakinleri Başkan Aktaş’a sorunlarını sıraladı. Özellikle, caddede yaşanan trafik sorunu ile sürücülerin ara sokaklara girdiğini ve durumun sokakta bulunan çocuklar için tehlike arz ettiğini ileten mahalleli, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve yönetiminden kendilerine yardımcı olmasını istedi.

ASIL SIKINTI TRAFİK YOĞUNLUĞU

Mahallelinin sorunlarını dinleyen CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, kamuoyu açıklamasında bulundu. Başkan Aktaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Emek Mahallesi Fatih Sultan Mehmet caddesindeki trafik yoğunluğu ve yaşanan sıkıntılar hakkında yurttaşlarımızdan gelen talep ile bölgede incelemelerde bulunduk. Ranta teslim edilmek istenilen bölgede yaşanan trafik sorunundan tutun, birçok alanda problem yaratacak çok katlı rant projesi bölgeyi daha fazla yaşanılmaz hale getirecek.

TEHLİKE OLUŞTURUYOR

Trafikten kaçmak isteyen araç sahipleri ara yollara giriyor ve bu da çocuk ve yaşlı yurttaşlarımız için tehlike oluşturuyor. Derhal alternatif güzergah yollar açılmalıdır.” Mahallede son kez kurulan hayvan pazarı ile ilgili de Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a seslenen CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “Hayvan satış noktası ile verilen sözleri tutmayanlara uyarılarımızı bir kez daha yerinde yaptık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.