19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gençler, potada Dünya Kupası için mücadele edecek

Spor 28.06.2021 - 15:50, Güncelleme: 28.06.2021 - 15:50
 

Gençler, potada Dünya Kupası için mücadele edecek

Gençler, potada Dünya Kupası için mücadele edecek

19 Yaş Altı Erkek Milli Takımımız, FIBA 2021 19 Yaş Altı Dünya Kupası’na katılmak için Letonya'nın Riga kentine gidiyor. Millilerimiz İstanbul Havalimanı’ndan kalkacak uçakla maçlarını oynayacağı Letonya’nın Riga kentine geçecek. 3-11 Temmuz 2021 tarihleri arasında Letonya'nın Riga ve Daugavpils şehirlerinde düzenlenecek FIBA 2021 19 Yaş Altı Erkekler Dünya Kupası’nda mücadele edecek olan millilerimiz, D Grubu’nda yer alıyor. Ay-yıldızlılarımız, organizasyonda ABD, Avustralya ve Mali ile karşı karşıya gelecek. Millilerimiz gruptaki ilk maçını 3 Temmuz Cumartesi günü ABD ile oynayacak. Gruptaki ikinci maçında 4 Temmuz Pazar günü Avustralya ile karşılaşacak 19 Yaş Altı Erkek Milli Takımımız, 6 Temmuz Salı günü de Mali ile mücadele edecek. Ay-yıldızlılarımızın oynayacağı grup müsabakaları akşam saat  17.30'da başlayacak.
Gençler, potada Dünya Kupası için mücadele edecek

19 Yaş Altı Erkek Milli Takımımız, FIBA 2021 19 Yaş Altı Dünya Kupası’na katılmak için Letonya'nın Riga kentine gidiyor. Millilerimiz İstanbul Havalimanı’ndan kalkacak uçakla maçlarını oynayacağı Letonya’nın Riga kentine geçecek.

3-11 Temmuz 2021 tarihleri arasında Letonya'nın Riga ve Daugavpils şehirlerinde düzenlenecek FIBA 2021 19 Yaş Altı Erkekler Dünya Kupası’nda mücadele edecek olan millilerimiz, D Grubu’nda yer alıyor. Ay-yıldızlılarımız, organizasyonda ABD, Avustralya ve Mali ile karşı karşıya gelecek. Millilerimiz gruptaki ilk maçını 3 Temmuz Cumartesi günü ABD ile oynayacak. Gruptaki ikinci maçında 4 Temmuz Pazar günü Avustralya ile karşılaşacak 19 Yaş Altı Erkek Milli Takımımız, 6 Temmuz Salı günü de Mali ile mücadele edecek. Ay-yıldızlılarımızın oynayacağı grup müsabakaları akşam saat  17.30'da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.