Darıcalı öğrenciler Türkiye birincisi oldu

Darıca 30.06.2021 - 11:33, Güncelleme: 30.06.2021 - 11:33
 

Darıcalı öğrenciler Türkiye birincisi oldu

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, İstiklâl Marşı’nın Kabulünün 100.yılı münasebetiyle Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencileri makamında ağırlayarak hediyelerini takdim etti.

Milli Eğitim Bakanlığı, ‘İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü’nün 100. Yıl Dönümü’ne özel mektup, resim, kısa film, grafiti, kara kalem, kompozisyon ve İstiklal Marşı’nı güzel okuma dallarında yarışma düzenledi. Düzenlenen yarışmanın sonuçları geçtiğimiz gün açıklandı ve Darıca Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu’nun Grafiti çalışması Türkiye birincisi oldu. TEBRİK EDERİM Darıca Kaymakamı Yüksel Kara da İstiklâl Marşı’nın Kabulünün 100.yılı münasebetiyle Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen yarışmada dereceye giren Gizem Bulut ve Mevlana Akgün’ü makamında ağırlayarak tebrik etti. Kaymakam Kara, Türkiye birincisi öğrencilere tablet hediye etti. Kara, “Projeyi hayata geçiren öğrenci, öğretmen, okul müdürü ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’u kutluyorum ve bizlere bu başarıyı yaşatan öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, İstiklâl Marşı’nın Kabulünün 100.yılı münasebetiyle Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencileri makamında ağırlayarak hediyelerini takdim etti.

Milli Eğitim Bakanlığı, ‘İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü’nün 100. Yıl Dönümü’ne özel mektup, resim, kısa film, grafiti, kara kalem, kompozisyon ve İstiklal Marşı’nı güzel okuma dallarında yarışma düzenledi. Düzenlenen yarışmanın sonuçları geçtiğimiz gün açıklandı ve Darıca Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu’nun Grafiti çalışması Türkiye birincisi oldu.

TEBRİK EDERİM

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara da İstiklâl Marşı’nın Kabulünün 100.yılı münasebetiyle Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen yarışmada dereceye giren Gizem Bulut ve Mevlana Akgün’ü makamında ağırlayarak tebrik etti. Kaymakam Kara, Türkiye birincisi öğrencilere tablet hediye etti. Kara, “Projeyi hayata geçiren öğrenci, öğretmen, okul müdürü ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’u kutluyorum ve bizlere bu başarıyı yaşatan öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.