Milli heyecanın her hali güzel

Spor 04.07.2021 - 14:22, Güncelleme: 04.07.2021 - 14:22
 

Milli heyecanın her hali güzel

Milli heyecanın her hali güzel HEDEF

UEFA ve Konami'nin ortaklaşa düzenlediği eEuro 2021'de A Grubu'nda 8-9-10 Temmuz tarihlerinde Polonya, Sırbistan ve Karadağ ile mücadele edecek Bizim çocukların Riva'daki kampı başladı. 2-7 Temmuz tarihleri arasında eEuro2021 hazırlıkları kapsamında çalışmalarına başlayan e-Milli Takımımız Mücahit Sevimli, Ali Doğan Barutçu, Emirhan Ünal ve Erman Gökdemir'den oluşuyor. İlk maçını Sırbistan ile 8 Temmuz'da saat 13.00'te çevrimiçi oynayacak Bizim Çocuklar, grubunda iki maç kazanması halinde çeyrek finale çıkacak. e-Milli Takımımızın maçları TFF Youtube ve TFF1923 Twitch kanallarından canlı yayınlanacak.
Milli heyecanın her hali güzel HEDEF

UEFA ve Konami'nin ortaklaşa düzenlediği eEuro 2021'de A Grubu'nda 8-9-10 Temmuz tarihlerinde Polonya, Sırbistan ve Karadağ ile mücadele edecek Bizim çocukların Riva'daki kampı başladı. 2-7 Temmuz tarihleri arasında eEuro2021 hazırlıkları kapsamında çalışmalarına başlayan e-Milli Takımımız Mücahit Sevimli, Ali Doğan Barutçu, Emirhan Ünal ve Erman Gökdemir'den oluşuyor.

İlk maçını Sırbistan ile 8 Temmuz'da saat 13.00'te çevrimiçi oynayacak Bizim Çocuklar, grubunda iki maç kazanması halinde çeyrek finale çıkacak.

e-Milli Takımımızın maçları TFF Youtube ve TFF1923 Twitch kanallarından canlı yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.