MARUF21’den çağrı var

Gündem 08.07.2021 - 15:43, Güncelleme: 08.07.2021 - 15:44
 

MARUF21’den çağrı var

MARUF21’den çağrı var

Marmara Belediyeler Birliği (MBB) tarafından 1-3 Ekim 2021 tarihleri arasında ikincisi online olarak düzenlenecek Marmara Urban Forum (Marmara Uluslararası Kent Forumu – MARUF21), COVID-19 salgınıyla birlikte yerleşik kentsel politikaları ve planlama süreçlerini yeniden sorgulamanın gereğiyle ‘Çözüm Üreten Kentler: Yeniden Düşün, Birlikte Hareket Et’ başlığı etrafında şekilleniyor. 6 TEMEL EKSEN Dünya genelinde, kentleri derinden sarsan salgın sürecinden çıkarılan dersleri öğretilere dönüştürmek ve köklü dönüşümleri başlatmak için bir fırsat olarak ele alan Marmara Urban Forum kapsamında düzenlenecek olan oturumlar, geleceğin kentleri hakkında açılan tartışma alanında birbirini besleyecek olan altı ana eksen üzerinden ilerleyecek. Forum boyunca, ‘Sağlıklı’, ‘Kapsayıcı’, ‘Yenilikçi’, ‘Dayanıklı’, ‘Sürdürülebilir’ ve ‘Yaratıcı’ kentler olarak belirlenen temel eksenler ışığında;  kamu sektörü, özel sektör, sivil toplum kuruluşları, üniversiteler, yerel yönetimler ve tüm diğer paydaşlar ile birlikte yürütülecek olan bir diyalog, üretim ve paylaşım zemini oluşturulacak. Ana partnerleri arasında UN-Habitat’ın da bulunduğu MARUF21, yerel ve uluslararası birçok partnerin katılımıyla meselelere çok yönlü bakış açısı sağlayacak.
MARUF21’den çağrı var

Marmara Belediyeler Birliği (MBB) tarafından 1-3 Ekim 2021 tarihleri arasında ikincisi online olarak düzenlenecek Marmara Urban Forum (Marmara Uluslararası Kent Forumu – MARUF21), COVID-19 salgınıyla birlikte yerleşik kentsel politikaları ve planlama süreçlerini yeniden sorgulamanın gereğiyle ‘Çözüm Üreten Kentler: Yeniden Düşün, Birlikte Hareket Et’ başlığı etrafında şekilleniyor.

6 TEMEL EKSEN

Dünya genelinde, kentleri derinden sarsan salgın sürecinden çıkarılan dersleri öğretilere dönüştürmek ve köklü dönüşümleri başlatmak için bir fırsat olarak ele alan Marmara Urban Forum kapsamında düzenlenecek olan oturumlar, geleceğin kentleri hakkında açılan tartışma alanında birbirini besleyecek olan altı ana eksen üzerinden ilerleyecek. Forum boyunca, ‘Sağlıklı’, ‘Kapsayıcı’, ‘Yenilikçi’, ‘Dayanıklı’, ‘Sürdürülebilir’ ve ‘Yaratıcı’ kentler olarak belirlenen temel eksenler ışığında;  kamu sektörü, özel sektör, sivil toplum kuruluşları, üniversiteler, yerel yönetimler ve tüm diğer paydaşlar ile birlikte yürütülecek olan bir diyalog, üretim ve paylaşım zemini oluşturulacak. Ana partnerleri arasında UN-Habitat’ın da bulunduğu MARUF21, yerel ve uluslararası birçok partnerin katılımıyla meselelere çok yönlü bakış açısı sağlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.