“Gebze’nin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ne ihtiyacı var!”

Gebze 14.07.2021 - 12:28, Güncelleme: 14.07.2021 - 12:28
 

“Gebze’nin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ne ihtiyacı var!”

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, sağlıkçıların sesi oldu. Kendisini ziyaret eden AK Parti MKYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek’e, Gebze’nin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ne ihtiyacı olduğunu ve Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nin personel yetersizliği bulunduğunu aktararak Zeybek’ten destek istedi.

AK Parti MKYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Kaymakam Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti. Kaymakam Güler’e yakın zamanda vefat eden babasından dolayı taziye ziyaretinde bulunan ve başsağlığı dileklerinin ileten AK Partili Zeybek ilçedeki Sağlık hizmetleri ve yatırımları hakkında da Güler’den bilgi aldı.  Kaymakam Güler, ilçede Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yapılması için Mutlukent Mahallesinde bulunan sağlık alanında 700 metrekarelik bir yerin bulunduğu, buraya yapılacak Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin Gebze, Çayırova ve Dilovası’nda yaşayan 600 bin nüfusa hizmet vereceğini yapılması halinde önemli bir ihtiyacın karşılanacağını ifade ederek kendilerinden bu konuda yardımcı olmalarını talep etti. FATİH DEVLET’E ATAMA TALEBİ Kaymakam Güler, 2018 yılında hizmete giren Fatih Devlet Hastanesinin temizlik ve hasta bakım hizmetlerini yürüten personel sayısının benzer yatak kapasitesine sahip birçok hastanenin altında olduğu bu nedenle yeni alınacak personel atamalarında bu ihtiyacın acil olarak karşılanması gerektiğini ifade etti. Yaşanan Covit-19 salgını süresince İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanlarının yaptığı fedakâr ve başarılı çalışmalarından dolayı tüm sağlık çalışanlarına teşekkür eden Kaymakam Güler başarılı bir salgınla mücadele dönemi yaşandığını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Güler, AK Parti MKYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Milletvekili Zeybek de verilen bilgiler ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Güler’e teşekkür etti.  
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, sağlıkçıların sesi oldu. Kendisini ziyaret eden AK Parti MKYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek’e, Gebze’nin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ne ihtiyacı olduğunu ve Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nin personel yetersizliği bulunduğunu aktararak Zeybek’ten destek istedi.

AK Parti MKYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Kaymakam Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti. Kaymakam Güler’e yakın zamanda vefat eden babasından dolayı taziye ziyaretinde bulunan ve başsağlığı dileklerinin ileten AK Partili Zeybek ilçedeki Sağlık hizmetleri ve yatırımları hakkında da Güler’den bilgi aldı.  Kaymakam Güler, ilçede Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yapılması için Mutlukent Mahallesinde bulunan sağlık alanında 700 metrekarelik bir yerin bulunduğu, buraya yapılacak Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin Gebze, Çayırova ve Dilovası’nda yaşayan 600 bin nüfusa hizmet vereceğini yapılması halinde önemli bir ihtiyacın karşılanacağını ifade ederek kendilerinden bu konuda yardımcı olmalarını talep etti.

FATİH DEVLET’E ATAMA TALEBİ

Kaymakam Güler, 2018 yılında hizmete giren Fatih Devlet Hastanesinin temizlik ve hasta bakım hizmetlerini yürüten personel sayısının benzer yatak kapasitesine sahip birçok hastanenin altında olduğu bu nedenle yeni alınacak personel atamalarında bu ihtiyacın acil olarak karşılanması gerektiğini ifade etti. Yaşanan Covit-19 salgını süresince İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanlarının yaptığı fedakâr ve başarılı çalışmalarından dolayı tüm sağlık çalışanlarına teşekkür eden Kaymakam Güler başarılı bir salgınla mücadele dönemi yaşandığını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Güler, AK Parti MKYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Milletvekili Zeybek de verilen bilgiler ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Güler’e teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.