Darıca Kurban Pazarı çiçek gibi oluyor

Spor 25.07.2021 - 09:35, Güncelleme: 25.07.2021 - 09:35
 

Darıca Kurban Pazarı çiçek gibi oluyor

Darıca’da, Kurban Bayramı sonrası kurbanlık satışlarının yapıldığı hayvan pazarı ve çevresi, Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince temizlendi. Temizlik çalışmalarını Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık yerinde inceledi.

Kurban Bayramı’nın sona ermesinin ardından hızla harekete geçen Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarında yaptığı temizliği Kurban Bayramı sonrasında da gerçekleştirdi. Bayram sonuna kadar kurbanlık satışlarının devam ettiği pazarda dün temizlik çalışmaları yapıldı. Kurban Bayramı’nın sona ermesinin hemen ardından hızlıca harekete geçilerek kurban satış alanlarında süpürme, çöp toplama, yıkama çalışmalarından sonra ilaçlama ve kireçleme çalışmaları gerçekleştirildi. BAYRAM BOYUNCA ÇALIŞTIK Vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmeleri için tüm birimlerin bayram boyunca görev yaptığını belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Kurban Bayramı öncesinde Darıca Belediyesi olarak her türlü hazırlıklarımızı yapmıştık. Bayram boyunca da vatandaşlarımızın kötü kokulardan rahatsız olmamaları için Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak Temizlik İşleri Müdürlüğümüz görev başındaydı. Kurban bayramının hemen ardından kurban satış alanları temizlenerek dezenfekteleri yapıldı. Vatandaşlarımızın huzuru bizim için her zaman önemlidir. Temizlik konusunda hassasiyetimizi her zaman dile getiriyoruz” dedi. TEMİZLİK KONUSUNDA HASSASIZ Temizlik konusunda vatandaşları da hassasiyete davet ederek, çöplere sakatat ve et atılmamasını dile getiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Kurban Pazarı temizliği dışında ilçenin genelinde çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Hayvan atıkları kepçeyle temizlenirken, pazar yerlerini de belediye ekiplerimiz yıkadı. Temizlik konusundaki hassasiyetimizi vatandaşlarımızdan da bekliyoruz. Herhangi olumsuz bir durum yaşanması halinde vatandaşlarımız belediyeye ulaşarak sorunlarını dile getirebilir” açıklamasında bulundu.
Darıca’da, Kurban Bayramı sonrası kurbanlık satışlarının yapıldığı hayvan pazarı ve çevresi, Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince temizlendi. Temizlik çalışmalarını Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık yerinde inceledi.

Kurban Bayramı’nın sona ermesinin ardından hızla harekete geçen Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarında yaptığı temizliği Kurban Bayramı sonrasında da gerçekleştirdi. Bayram sonuna kadar kurbanlık satışlarının devam ettiği pazarda dün temizlik çalışmaları yapıldı. Kurban Bayramı’nın sona ermesinin hemen ardından hızlıca harekete geçilerek kurban satış alanlarında süpürme, çöp toplama, yıkama çalışmalarından sonra ilaçlama ve kireçleme çalışmaları gerçekleştirildi.

BAYRAM BOYUNCA ÇALIŞTIK

Vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmeleri için tüm birimlerin bayram boyunca görev yaptığını belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Kurban Bayramı öncesinde Darıca Belediyesi olarak her türlü hazırlıklarımızı yapmıştık. Bayram boyunca da vatandaşlarımızın kötü kokulardan rahatsız olmamaları için Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak Temizlik İşleri Müdürlüğümüz görev başındaydı. Kurban bayramının hemen ardından kurban satış alanları temizlenerek dezenfekteleri yapıldı. Vatandaşlarımızın huzuru bizim için her zaman önemlidir. Temizlik konusunda hassasiyetimizi her zaman dile getiriyoruz” dedi.

TEMİZLİK KONUSUNDA HASSASIZ

Temizlik konusunda vatandaşları da hassasiyete davet ederek, çöplere sakatat ve et atılmamasını dile getiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Kurban Pazarı temizliği dışında ilçenin genelinde çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Hayvan atıkları kepçeyle temizlenirken, pazar yerlerini de belediye ekiplerimiz yıkadı. Temizlik konusundaki hassasiyetimizi vatandaşlarımızdan da bekliyoruz. Herhangi olumsuz bir durum yaşanması halinde vatandaşlarımız belediyeye ulaşarak sorunlarını dile getirebilir” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.