Türkiye’nin yanındayız!

Gebze 03.08.2021 - 13:36, Güncelleme: 03.08.2021 - 13:37
 

Türkiye’nin yanındayız!

Türkiye’nin yanındayız!

Türkiye’nin birçok farklı bölgesinden yaşanan ağır hasarlı yangın felaketlerine duyarsız kalmayan Gebze Belediyesi, Eskihisar Kalesi’nde düzenlediği Geleneksel Kültür ve Sanat Akşamları etkinliklerini erteleyerek, “Ormanın, hayatın ve Türkiye’nin yanındayız” mesajı verdi. Gebze Belediyesi, Eskihisar Kalesi’nde düzenlediği Geleneksel Kültür ve Sanat Akşamları etkinliklerini ileri bir tarihe erteledi. Günlerdir ülkemizin farklı bölgelerinde devam eden yangın felaketinde ortaya çıkan bilanço nedeniyle etkinliği erteleme kararı alan Gebze Belediyesi yazılı bir açıklama yaparak, Rafadan Tayfa, Göbeklitepe,  Buz Devri 5, Kral Şakir Korsanlar Diyarı, Oyun Bozan Ralp 2, Grup İmera, Feridun Kunak ve Aşıklar Gecesi etkinliklerinin ertelendiğini duyurdu. ORMANIN, HAYATIN, TÜRKİYE’NİN YANINDAYIZ Yangında hayatın kaybeden vatandaşları anarak tüm Türkiye’ye geçmiş olsun mesajı gönderen Gebze Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Ülkemizde yaşanan yangınlar nedeniyle Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen Eskihisar Kalesi Geleneksel Kültür ve Sanat Akşamları Etkinlikleri ertelenmiştir. 02-08 Ağustos tarihleri arasında yapılacağı duyurulan; konser, film gösterimi ve söyleşi etkinlikleri ileri bir tarihte gerçekleştirilecektir. Yangınla mücadelede görev yapan bütün kurum ve kuruluşlarımızın yanındayız. Ormanın, hayatın, Türkiye’nin yanındayız.  Canını kaybeden kardeşlerimize Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyoruz. Aileleri ve milletimizin başı sağ olsun. Sahada çalışan bütün ekiplere başarı ve kolaylıklar dileriz.  Geçmiş olsun Türkiye!” mesajı paylaşıldı.
Türkiye’nin yanındayız!

Türkiye’nin birçok farklı bölgesinden yaşanan ağır hasarlı yangın felaketlerine duyarsız kalmayan Gebze Belediyesi, Eskihisar Kalesi’nde düzenlediği Geleneksel Kültür ve Sanat Akşamları etkinliklerini erteleyerek, “Ormanın, hayatın ve Türkiye’nin yanındayız” mesajı verdi.

Gebze Belediyesi, Eskihisar Kalesi’nde düzenlediği Geleneksel Kültür ve Sanat Akşamları etkinliklerini ileri bir tarihe erteledi. Günlerdir ülkemizin farklı bölgelerinde devam eden yangın felaketinde ortaya çıkan bilanço nedeniyle etkinliği erteleme kararı alan Gebze Belediyesi yazılı bir açıklama yaparak, Rafadan Tayfa, Göbeklitepe,  Buz Devri 5, Kral Şakir Korsanlar Diyarı, Oyun Bozan Ralp 2, Grup İmera, Feridun Kunak ve Aşıklar Gecesi etkinliklerinin ertelendiğini duyurdu.

ORMANIN, HAYATIN, TÜRKİYE’NİN YANINDAYIZ

Yangında hayatın kaybeden vatandaşları anarak tüm Türkiye’ye geçmiş olsun mesajı gönderen Gebze Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Ülkemizde yaşanan yangınlar nedeniyle Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen Eskihisar Kalesi Geleneksel Kültür ve Sanat Akşamları Etkinlikleri ertelenmiştir. 02-08 Ağustos tarihleri arasında yapılacağı duyurulan; konser, film gösterimi ve söyleşi etkinlikleri ileri bir tarihte gerçekleştirilecektir. Yangınla mücadelede görev yapan bütün kurum ve kuruluşlarımızın yanındayız. Ormanın, hayatın, Türkiye’nin yanındayız.  Canını kaybeden kardeşlerimize Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyoruz. Aileleri ve milletimizin başı sağ olsun. Sahada çalışan bütün ekiplere başarı ve kolaylıklar dileriz.  Geçmiş olsun Türkiye!” mesajı paylaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.