19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BBP Kocaeli’den Antalya'ya yardım tırı!

Siyaset 05.08.2021 - 15:59, Güncelleme: 05.08.2021 - 15:59
 

BBP Kocaeli’den Antalya'ya yardım tırı!

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin önderliğinde 81 ilde partililer tarafından başlatılan orman yangınlarına destek kampanyasının ilk ayağı olarak Kocaeli’den Antalya’ya yardım tırları gönderildi.

Muğla’da ilk olarak geçtiğimiz hafta Marmaris ilçesinde başlayan ve daha sonra diğer iller ve bölgelerde de görülen orman yangınları ile mücadele sürüyor. Ülkemizin dört bir yanından destek verilen yangın mücadelesine bölgeye ilk siyasi parti lideri olarak Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici ve yakın ekibi acil olarak bölgeye destek vermişti. Bölgede meydana gelen acı görüntü sonrası yerel halk ile bizzat ilgilenip eksikleri konusunda fikir alışverişi yapan Destici, daha sonra 81 ilde Büyük Birlik Partisi İl Başkanlıklarını ve Alperen Ocakları İl Başkanlıklarını harekete geçirmişti. Bu kapsamda Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya, İl Teşkilat Başkanı Metehan Küpçü, Alperen Ocakları Kocaeli İl Başkanı Yusuf Arınç, Kocaeli İl yönetimi ve ilçe başkanları tarafından hazırlanan yardım tırları dün akşam Antalya'ya doğru yola çıkarıldı. AYYILDIZ, “BİRLİKTE BUNUNDA ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ” Konuyla ilgili açıklama yapan Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Necmettin Şah Ayyıldız, “Bölge halkının bir nebzede olsa yaralarını sarmak adına hazırlanan yardım kolileri için emeği geçen herkesten Rabbim razı olsun. İnşallah bir ve beraber olarak bu büyük sıkıntıyı da en kısa zamanda bertaraf edeceğimizden hiç şüphemiz yok. Ancak şu sıkıntılı dönemlerde hiç kimseyi ötekileştirmeden, elimizi taşın altına sokmamız için ne gerekiyorsa onu yapmamız gerektiğini düşünüyor bütün vatandaşlarımızdan da bu konuda duyarlı olmalarını istirham ediyorum” dedi.
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin önderliğinde 81 ilde partililer tarafından başlatılan orman yangınlarına destek kampanyasının ilk ayağı olarak Kocaeli’den Antalya’ya yardım tırları gönderildi.

Muğla’da ilk olarak geçtiğimiz hafta Marmaris ilçesinde başlayan ve daha sonra diğer iller ve bölgelerde de görülen orman yangınları ile mücadele sürüyor. Ülkemizin dört bir yanından destek verilen yangın mücadelesine bölgeye ilk siyasi parti lideri olarak Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici ve yakın ekibi acil olarak bölgeye destek vermişti. Bölgede meydana gelen acı görüntü sonrası yerel halk ile bizzat ilgilenip eksikleri konusunda fikir alışverişi yapan Destici, daha sonra 81 ilde Büyük Birlik Partisi İl Başkanlıklarını ve Alperen Ocakları İl Başkanlıklarını harekete geçirmişti. Bu kapsamda Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya, İl Teşkilat Başkanı Metehan Küpçü, Alperen Ocakları Kocaeli İl Başkanı Yusuf Arınç, Kocaeli İl yönetimi ve ilçe başkanları tarafından hazırlanan yardım tırları dün akşam Antalya'ya doğru yola çıkarıldı.

AYYILDIZ, “BİRLİKTE BUNUNDA ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ”

Konuyla ilgili açıklama yapan Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Necmettin Şah Ayyıldız, “Bölge halkının bir nebzede olsa yaralarını sarmak adına hazırlanan yardım kolileri için emeği geçen herkesten Rabbim razı olsun. İnşallah bir ve beraber olarak bu büyük sıkıntıyı da en kısa zamanda bertaraf edeceğimizden hiç şüphemiz yok. Ancak şu sıkıntılı dönemlerde hiç kimseyi ötekileştirmeden, elimizi taşın altına sokmamız için ne gerekiyorsa onu yapmamız gerektiğini düşünüyor bütün vatandaşlarımızdan da bu konuda duyarlı olmalarını istirham ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.