MHP Kocaeli’de sükûnet sağlanacak!

Siyaset 06.08.2021 - 10:37, Güncelleme: 06.08.2021 - 10:37
 

MHP Kocaeli’de sükûnet sağlanacak!

Aydın Ünlü’nün il başkanlığı görevinden alınmasının ardından parti içinde yaşanan gerginliklerde devam ediyor. Teşkilatlardaki gerginliğin son bulması için çabalayan partinin yeni il başkanı Yunus Emre Kurt, Milliyetçi-Ülkücü Hareketin taşkınlıklara izin vermeyeceğini söyledi.

Geçtiğimiz haftalarda Aydın Ünlü’nün il başkanlığı görevinden alınmasının ardından bir süre boş kalan MHP Kocaeli İl Başkanlığı görevine Yunus Emre Kurt atanmış, atamanın ardından da MHP Kocaeli ilçe başkanları bir bir istifa etmişti. MHP’de istifa furyası hızla sürerken, teşkilat içinde yaşanan kaos ve tartışmalar da hız kesmiyor. Parti içinde yaşanan gerginliğin son bulması için elinden geleni yapan ve sükûneti korumaya çalışan MHP Kocaeli’nin taze İl Başkanı Yunus Emre Kurt konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak sonuçsuz kavgaların tarafı olmayacaklarını belirterek partililere mesaj verdi. “TAŞKINLIKLARA İZİN VERMEYECEĞİZ” Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, parti içinde yaşanan ikiliklere ve provokasyonlara geçit vermeyeceklerini söyleyerek “Milliyetçi-Ülkücü Hareket provokasyonlara gelmeyecek, taşkınlıklara izin vermeyecek, sonuçsuz kavgaların tarafı olmayacaktır. Hiçbir Milliyetçi-Ülkücü kardeşim sahipsiz değildir. Bizim feda edecek, vazgeçecek bir tek bile dava arkadaşımız yoktur” ifadelerini kullandı.  
Aydın Ünlü’nün il başkanlığı görevinden alınmasının ardından parti içinde yaşanan gerginliklerde devam ediyor. Teşkilatlardaki gerginliğin son bulması için çabalayan partinin yeni il başkanı Yunus Emre Kurt, Milliyetçi-Ülkücü Hareketin taşkınlıklara izin vermeyeceğini söyledi.

Geçtiğimiz haftalarda Aydın Ünlü’nün il başkanlığı görevinden alınmasının ardından bir süre boş kalan MHP Kocaeli İl Başkanlığı görevine Yunus Emre Kurt atanmış, atamanın ardından da MHP Kocaeli ilçe başkanları bir bir istifa etmişti. MHP’de istifa furyası hızla sürerken, teşkilat içinde yaşanan kaos ve tartışmalar da hız kesmiyor. Parti içinde yaşanan gerginliğin son bulması için elinden geleni yapan ve sükûneti korumaya çalışan MHP Kocaeli’nin taze İl Başkanı Yunus Emre Kurt konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak sonuçsuz kavgaların tarafı olmayacaklarını belirterek partililere mesaj verdi.

“TAŞKINLIKLARA İZİN VERMEYECEĞİZ”

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, parti içinde yaşanan ikiliklere ve provokasyonlara geçit vermeyeceklerini söyleyerek “Milliyetçi-Ülkücü Hareket provokasyonlara gelmeyecek, taşkınlıklara izin vermeyecek, sonuçsuz kavgaların tarafı olmayacaktır. Hiçbir Milliyetçi-Ülkücü kardeşim sahipsiz değildir. Bizim feda edecek, vazgeçecek bir tek bile dava arkadaşımız yoktur” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.