“İlçemizin adını daha çok duyuracağım!”

Spor 07.08.2021 - 11:46, Güncelleme: 07.08.2021 - 11:46
 

“İlçemizin adını daha çok duyuracağım!”

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda 3. olan ve Uluslararası Başkanlık Kupası’nda Milli Takımı temsil edecek olan Darıca Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Beyzanur İnal’ı ağırladı.

Darıca Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi aynı zamanda Ankara’da yapılan Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda 3. olan ve Eylül ayında yapılacak olan Uluslararası Başkanlık Kupası’nda Milli Takım adına yarışacak olan Beyzanur İnal, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’yı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Kara, ”Eylül ayında İstanbul'da yapılacak olan Uluslararası Başkanlık Kupası maçında milli takımımız adına yarışacak olan Beyzanur İnal’a başarılar diliyorum” dedi. “DARICA’NIN ADINI DUYURACAĞIM” Ziyarette başarılı tekvando şampiyonuna bisiklet hediye etmeyi de ihmal etmeyen Kaymakam Kara, Beyzanur İnal’a başarılar dileyerek ziyaretinden ötürü de teşekkür etti. Başarılı genç tekvando şampiyonu Beyzanur İnal ise Kaymakam Kara’ya hem hediyesi hem de kendisini ağırladığı için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Öte yandan ziyarette Kaymakam Kara’ya bir de söz veren genç tekvando şampiyonu İnal, Darıca’nın adını uluslararası her platformda duyuracağını söyledi. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara Ankara’da yapılan Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda 3. olan ve Eylül ayında yapılacak olan Uluslararası Başkanlık Kupası’nda Milli Takım adına yarışacak olan Darıca Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Beyzanur İnal’ı makamında misafir ederek bisiklet hediye etti.  
Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda 3. olan ve Uluslararası Başkanlık Kupası’nda Milli Takımı temsil edecek olan Darıca Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Beyzanur İnal’ı ağırladı.

Darıca Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi aynı zamanda Ankara’da yapılan Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda 3. olan ve Eylül ayında yapılacak olan Uluslararası Başkanlık Kupası’nda Milli Takım adına yarışacak olan Beyzanur İnal, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’yı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Kara, ”Eylül ayında İstanbul'da yapılacak olan Uluslararası Başkanlık Kupası maçında milli takımımız adına yarışacak olan Beyzanur İnal’a başarılar diliyorum” dedi.

“DARICA’NIN ADINI DUYURACAĞIM”

Ziyarette başarılı tekvando şampiyonuna bisiklet hediye etmeyi de ihmal etmeyen Kaymakam Kara, Beyzanur İnal’a başarılar dileyerek ziyaretinden ötürü de teşekkür etti. Başarılı genç tekvando şampiyonu Beyzanur İnal ise Kaymakam Kara’ya hem hediyesi hem de kendisini ağırladığı için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Öte yandan ziyarette Kaymakam Kara’ya bir de söz veren genç tekvando şampiyonu İnal, Darıca’nın adını uluslararası her platformda duyuracağını söyledi.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara Ankara’da yapılan Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda 3. olan ve Eylül ayında yapılacak olan Uluslararası Başkanlık Kupası’nda Milli Takım adına yarışacak olan Darıca Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Beyzanur İnal’ı makamında misafir ederek bisiklet hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.