“Hudut namustur’ sözüne ne oldu”

Siyaset 08.08.2021 - 14:21, Güncelleme: 08.08.2021 - 14:21
 

“Hudut namustur’ sözüne ne oldu”

İyi Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, Türkiye’ye gelen düzensiz Afgan göçüne tepki göstererek, “Hudut namustur’ sözüne ne oldu” dedi.

Türkiye günlerdir Taliban zulmünden kaçan Afgan mültecilerin ülkemize göçünü konuşurken, sosyal medyada art arda tartışma yaratan videolar paylaşılmaya devam ediyor. İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerle düzensiz göç akınına tepki gösterdi. Afganistan’dan gelen mültecilerin Türkiye’ye neden geldiğini soran İyi Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, düzensiz göç akınının ‘Beka sorunu olduğunu dile getirdi. ÜLKEMİZE NEDEN GELİYOR İyi Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz sosyal medyadan paylaştığı videonun üzerine, “Bazıları sessiz işgale karşı kör, sağır, dilsiz! Bu Afganlar ülkemize neden geliyor? Bu durum ülkemiz için ‘Beka’ sorunu değil mi? ‘Hudut namustur’ sözüne ne oldu? Sorulacak çok soru var fakat cevap veren yok” notunu düştü.
İyi Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, Türkiye’ye gelen düzensiz Afgan göçüne tepki göstererek, “Hudut namustur’ sözüne ne oldu” dedi.

Türkiye günlerdir Taliban zulmünden kaçan Afgan mültecilerin ülkemize göçünü konuşurken, sosyal medyada art arda tartışma yaratan videolar paylaşılmaya devam ediyor. İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerle düzensiz göç akınına tepki gösterdi. Afganistan’dan gelen mültecilerin Türkiye’ye neden geldiğini soran İyi Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, düzensiz göç akınının ‘Beka sorunu olduğunu dile getirdi.

ÜLKEMİZE NEDEN GELİYOR

İyi Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz sosyal medyadan paylaştığı videonun üzerine, “Bazıları sessiz işgale karşı kör, sağır, dilsiz! Bu Afganlar ülkemize neden geliyor? Bu durum ülkemiz için ‘Beka’ sorunu değil mi? ‘Hudut namustur’ sözüne ne oldu? Sorulacak çok soru var fakat cevap veren yok” notunu düştü.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.