Kocaeli’nde bu hafta yağmur yağacak

Kocaeli 08.08.2021 - 15:22, Güncelleme: 08.08.2021 - 15:22
 

Kocaeli’nde bu hafta yağmur yağacak

Kocaeli’nde bu hafta yağmur yağacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün verilerine göre önümüzdeki hafta itibariyle ilimiz genelinde gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Kocaeli, uzun bir süredir kavurucu sıcakların etkisi altındaydı. Kavurucu sıcak, dün etkili olan yağmurla birlikte 26 dereceye kadar geriledi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre Kocaeli’de yeni hafta yağmurlu geçecek. 8 Ağustos Pazar günü bugün saat 12.00’ye kadar gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklık en düşük 20, en yüksek 29 derece olacak 9 Ağustos Pazartesi günü az bulutlu ve güneşli bir hava var, sıcaklık en düşük 18, en yüksek 30 derece seviyesinde seyredecek. 10 Ağustos Salı günü gök gürültülü sağanak yağışlı. Sıcaklık en düşük 20, en yüksek 30 derece olarak hissedilecek. 11 Ağustos Çarşamba günü, sağanak yağış sürecek, sıcaklık en düşük 20, en yüksek 31 derece olacak. 12 Ağustos Perşembe günü de gök gürültülü sağanak yağmur var, sıcaklık en düşük 21, en yüksek 30 derece.
Kocaeli’nde bu hafta yağmur yağacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün verilerine göre önümüzdeki hafta itibariyle ilimiz genelinde gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak.

Kocaeli, uzun bir süredir kavurucu sıcakların etkisi altındaydı. Kavurucu sıcak, dün etkili olan yağmurla birlikte 26 dereceye kadar geriledi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre Kocaeli’de yeni hafta yağmurlu geçecek.

8 Ağustos Pazar günü bugün saat 12.00’ye kadar gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklık en düşük 20, en yüksek 29 derece olacak

9 Ağustos Pazartesi günü az bulutlu ve güneşli bir hava var, sıcaklık en düşük 18, en yüksek 30 derece seviyesinde seyredecek.

10 Ağustos Salı günü gök gürültülü sağanak yağışlı. Sıcaklık en düşük 20, en yüksek 30 derece olarak hissedilecek.

11 Ağustos Çarşamba günü, sağanak yağış sürecek, sıcaklık en düşük 20, en yüksek 31 derece olacak.

12 Ağustos Perşembe günü de gök gürültülü sağanak yağmur var, sıcaklık en düşük 21, en yüksek 30 derece.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.