KÖRFEZ EKİBİ TARAFTAR TOKEN SATIŞLARI BAŞLIYOR

Spor 09.08.2021 - 10:37, Güncelleme: 09.08.2021 - 10:37
 

KÖRFEZ EKİBİ TARAFTAR TOKEN SATIŞLARI BAŞLIYOR

KÖRFEZ EKİBİ TARAFTAR TOKEN SATIŞLARI BAŞLIYOR

Kocaelispor sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile taraftar token için tercihlerinin Bitci.com olacağını duyurmuştu, satışları ise bugün başlıyor. 1 TOKEN 41 KURUŞ OLACAK 50 milyon Kocaelispor Taraftar Token’ı 41 kuruştan satışa sunulacak. Bitci.com’dan gerçekleşecek olan ön satış ise bugün saat 15.00’ten itibaren başlayacak.
KÖRFEZ EKİBİ TARAFTAR TOKEN SATIŞLARI BAŞLIYOR

Kocaelispor sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile taraftar token için tercihlerinin Bitci.com olacağını duyurmuştu, satışları ise bugün başlıyor.

1 TOKEN 41 KURUŞ OLACAK

50 milyon Kocaelispor Taraftar Token’ı 41 kuruştan satışa sunulacak. Bitci.com’dan gerçekleşecek olan ön satış ise bugün saat 15.00’ten itibaren başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.