19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Yatan hastaların yüzde 93’ü aşısız!”

Sağlık 09.08.2021 - 11:58, Güncelleme: 09.08.2021 - 11:58
 

“Yatan hastaların yüzde 93’ü aşısız!”

Her fırsatta verdiği mesajlarla toplumu aşı olmaya teşvik eden Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, tehlikenin halen devam ettiğini belirterek, pandemi servisine yatırılan hastaların yüzde 93’ünün aşısız olduğunu açıkladı.

Pandemi sürecinin başından bu yana, toplumu bilgilendirici mesajlarıyla başı çeken isimlerden biri olan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, aşı uygulamasına başlanılmaktan sonraki süreçte ortaya çıkan istatistikleri açıkladı. PCR testi pozitif çıkarak pandemi servisine yatırılan hastaların yüzde 93’ünün aşısız olduğuna vurgu yapan Başhekim Güneş, yoğun bakımda yatan hastaların ise yüzde 65’inin aşısız olduğunu belirtti. 1 ay öncesine göre pandemi polikliniğine başvurularda ve yatan hasta oranlarında yüzde 50'ye yakın artış gösterdiğine dikkat çeken Güneş, herkesin mutlaka aşı olması gerektiğinin altını çizdi. TEHLİKE DEVAM EDİYOR COVİD-19 salgınından korunmak adına tüm tavsiyelere uyulması gerektiğini kaydeden Güneş, “Virüsten korunmak kendi elimizde. Ortaya çıkan rakamlardan anlaşılacağı üzere, bu hastalıktan uzak kalmanın yolu aşıdan geçiyor. Yatan hastaların yüzde 93’ünün aşısız olması korkunç bir tablo. Gelin bu tabloyu hep birlikte değiştirelim. Sevdiklerimi kaybetmemek adına aşı olalım ve yakınlarımıza da aşı olmaya teşvik edelim. Tehlikenin halen ciddi manada devam ettiğini unutmayalım” dedi.
Her fırsatta verdiği mesajlarla toplumu aşı olmaya teşvik eden Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, tehlikenin halen devam ettiğini belirterek, pandemi servisine yatırılan hastaların yüzde 93’ünün aşısız olduğunu açıkladı.

Pandemi sürecinin başından bu yana, toplumu bilgilendirici mesajlarıyla başı çeken isimlerden biri olan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, aşı uygulamasına başlanılmaktan sonraki süreçte ortaya çıkan istatistikleri açıkladı. PCR testi pozitif çıkarak pandemi servisine yatırılan hastaların yüzde 93’ünün aşısız olduğuna vurgu yapan Başhekim Güneş, yoğun bakımda yatan hastaların ise yüzde 65’inin aşısız olduğunu belirtti. 1 ay öncesine göre pandemi polikliniğine başvurularda ve yatan hasta oranlarında yüzde 50'ye yakın artış gösterdiğine dikkat çeken Güneş, herkesin mutlaka aşı olması gerektiğinin altını çizdi.

TEHLİKE DEVAM EDİYOR

COVİD-19 salgınından korunmak adına tüm tavsiyelere uyulması gerektiğini kaydeden Güneş, “Virüsten korunmak kendi elimizde. Ortaya çıkan rakamlardan anlaşılacağı üzere, bu hastalıktan uzak kalmanın yolu aşıdan geçiyor. Yatan hastaların yüzde 93’ünün aşısız olması korkunç bir tablo. Gelin bu tabloyu hep birlikte değiştirelim. Sevdiklerimi kaybetmemek adına aşı olalım ve yakınlarımıza da aşı olmaya teşvik edelim. Tehlikenin halen ciddi manada devam ettiğini unutmayalım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.