19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Ekipler görevini yapsın!”

Darıca 09.08.2021 - 17:31, Güncelleme: 09.08.2021 - 17:31
 

“Ekipler görevini yapsın!”

Cami Mahallesi Öğretmen Zatiye Çelemen Sokak’ta ikamet eden bazı vatandaşlar kaldırımların otopark niyetine kullanılması ve bölgede bulunan metro inşaatı girişi alanından kaynaklı yolların temiz olmamasına isyan etti.

Cami Mahallesi Öğretmen Zatiye Çelemen Sokak’ta yaya geçişlerine ve yolcu durağı önüne bazı vatandaşların arabaları park etmesinden dolayı vatandaşlar şikayetçi. Bölgede bulunan düğün salonlarının ve metro inşaatı giriş olmasından dolayı araçların kaldırımları otopark niyetine kullanmasından dolayı rahatsız olan duyarlı vatandaşlar durumu sosyal medyada paylaşarak gerek belediye ekiplerinin gerekse de emniyet güçlerinin işlerini yapmadığından dolayı şikayet etti. Hem hafta sonu gerçekleşen düğünlerde araçların yaya geçişlerini işgal etmesi hem de bölgede bulunan metro inşaatı girişi alanının olması dolayısıyla toz ve pisliğin çokluğuna dikkat çekerek, “Günlük yer süpürme makinası gelse tozdan eser kalmaz” ifadelerini kullanarak belediye ekiplerini göreve çağırdılar. “HER HAFTA SONU AYNI DURUM” Özellikle hafta sonları kaldırımla yayaların yürüyeceği alan kalmadığına dikkat çeken vatandaşlar, “Kaplan Caddesi’nde bulunan bir düğün salonunun ve aynı zamanda metro inşaatı giriş alanının son durumu. Özellikle hafta sonları kaldırımda yayaların yürüyeceği yer kalmıyor. Her hafta sonu aynı durum. Ne belediye, ne emniyet müdürlüğü umursamıyor. Birisi ölünce mi çözüm üretilecek. Yoldan araçlar 70-80 km bulan hızlarla geçiyor. Belediye kasis yapmıyor. Metro şantiyesi nedeniyle toz ve pislik hak getire… Günlük yer süpürme makinası gelse tozdan eser kalmaz. Ama çözüm üreten maalesef yok…” ifadelerini kullandılar.  
Cami Mahallesi Öğretmen Zatiye Çelemen Sokak’ta ikamet eden bazı vatandaşlar kaldırımların otopark niyetine kullanılması ve bölgede bulunan metro inşaatı girişi alanından kaynaklı yolların temiz olmamasına isyan etti.

Cami Mahallesi Öğretmen Zatiye Çelemen Sokak’ta yaya geçişlerine ve yolcu durağı önüne bazı vatandaşların arabaları park etmesinden dolayı vatandaşlar şikayetçi. Bölgede bulunan düğün salonlarının ve metro inşaatı giriş olmasından dolayı araçların kaldırımları otopark niyetine kullanmasından dolayı rahatsız olan duyarlı vatandaşlar durumu sosyal medyada paylaşarak gerek belediye ekiplerinin gerekse de emniyet güçlerinin işlerini yapmadığından dolayı şikayet etti. Hem hafta sonu gerçekleşen düğünlerde araçların yaya geçişlerini işgal etmesi hem de bölgede bulunan metro inşaatı girişi alanının olması dolayısıyla toz ve pisliğin çokluğuna dikkat çekerek, “Günlük yer süpürme makinası gelse tozdan eser kalmaz” ifadelerini kullanarak belediye ekiplerini göreve çağırdılar.

“HER HAFTA SONU AYNI DURUM”

Özellikle hafta sonları kaldırımla yayaların yürüyeceği alan kalmadığına dikkat çeken vatandaşlar, “Kaplan Caddesi’nde bulunan bir düğün salonunun ve aynı zamanda metro inşaatı giriş alanının son durumu. Özellikle hafta sonları kaldırımda yayaların yürüyeceği yer kalmıyor. Her hafta sonu aynı durum. Ne belediye, ne emniyet müdürlüğü umursamıyor. Birisi ölünce mi çözüm üretilecek. Yoldan araçlar 70-80 km bulan hızlarla geçiyor. Belediye kasis yapmıyor. Metro şantiyesi nedeniyle toz ve pislik hak getire… Günlük yer süpürme makinası gelse tozdan eser kalmaz. Ama çözüm üreten maalesef yok…” ifadelerini kullandılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.