“Saldırganlar, günlük hayatlarını sürdürüyor!”

Kocaeli 10.08.2021 - 11:44, Güncelleme: 10.08.2021 - 11:44
 

“Saldırganlar, günlük hayatlarını sürdürüyor!”

Kocaeli Barosu, haciz sırasında saldırıya uğrayan Av. Muhammed Ensar Duzcan ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Biz avukatlar dövülüyoruz, öldürülüyoruz. Saldırılar sonrası saldırganların hiçbir şey olmamış gibi günlük hayatlarına devam etmeleri onları cesaretlendiriyor” dedi.

Kocaeli Barosu avukatlarından Ensar Duzcan’ın haciz sırasında saldırıya uğraması sonrasında Kocaeli Barosu sert bir açıklama yayınladı. Kocaeli Barosu yaptığı açıklamada, “Dört ay önce Gebze’de katledilen meslektaşımız Ersin Arslan’ın acısı henüz tazeyken, baromuza kayıtlı meslektaşımız Av. Muhammed Ensar Duzcan haciz esnasında saldırıya uğramıştır. Biz avukatlar dövülüyoruz, öldürülüyoruz. Son bir ay içerisinde duruşma esnasında iki, haciz esnasında bir meslektaşımız fiili olarak saldırıya uğramıştır. SONUÇLARI DAHA DA AĞIRLAŞACAKTIR Bu saldırılar sonrası saldırganların hiçbir şey olmamışçasına günlük hayatlarına devam etmeleri saldırganları cesaretlendirmektedir. Maalesef bu cesaret saldırganlara karşı oldukça müşfik davranan yargı mercilerinden kaynaklanmaktadır. İçi boş geçmiş olsun dileklerinin, taziye mesajlarının derdimize çare olmasına imkan yoktur. Gelinen noktada alınması oldukça geciken tedbirler alınmazsa, saldırıların sayısı artacak ve sonuçları daha da ağırlaşacaktır SEYİRCİ KALAN SİYASİLER SORUMLUDUR Bu saldırıların sorumluları sadece saldırı eylemini gerçekleştiren kişiler değildir. Dizilerde avukatlık mesleğini itibarsızlaştırmaya çalışan senaryolar, televizyonlarda sözüm ona habercilik kisvesi altında avukatlara hakaret edenler, bu saldırılara karşın yaptığımız şikayetlerde basın özgürlüğünü keşfeden yargıçlar ve tüm bunlara seyirci kalan siyasiler de en az saldırganlar kadar sorumludur. FAİLLER CEZALANDIRILMALI Bugün tek tesellimiz meslektaşımızın bu saldırıyı ciddi bir yara almadan atlatmasıdır. Meslektaşımız Muhammed Ensar Duzcan’a geçmiş olsun dileklerimizi sunarak, bu menfur saldırının faillerinin cezalandırılması için süresin sonuna kadar takipçisi olacağımızı, gerekli tedbirlerin alınması için mücadelemize eylemli olarak devam edeceğimizi kamuoyuna saygı ile duyururuz
Kocaeli Barosu, haciz sırasında saldırıya uğrayan Av. Muhammed Ensar Duzcan ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Biz avukatlar dövülüyoruz, öldürülüyoruz. Saldırılar sonrası saldırganların hiçbir şey olmamış gibi günlük hayatlarına devam etmeleri onları cesaretlendiriyor” dedi.

Kocaeli Barosu avukatlarından Ensar Duzcan’ın haciz sırasında saldırıya uğraması sonrasında Kocaeli Barosu sert bir açıklama yayınladı. Kocaeli Barosu yaptığı açıklamada, “Dört ay önce Gebze’de katledilen meslektaşımız Ersin Arslan’ın acısı henüz tazeyken, baromuza kayıtlı meslektaşımız Av. Muhammed Ensar Duzcan haciz esnasında saldırıya uğramıştır. Biz avukatlar dövülüyoruz, öldürülüyoruz. Son bir ay içerisinde duruşma esnasında iki, haciz esnasında bir meslektaşımız fiili olarak saldırıya uğramıştır.

SONUÇLARI DAHA DA AĞIRLAŞACAKTIR

Bu saldırılar sonrası saldırganların hiçbir şey olmamışçasına günlük hayatlarına devam etmeleri saldırganları cesaretlendirmektedir. Maalesef bu cesaret saldırganlara karşı oldukça müşfik davranan yargı mercilerinden kaynaklanmaktadır. İçi boş geçmiş olsun dileklerinin, taziye mesajlarının derdimize çare olmasına imkan yoktur. Gelinen noktada alınması oldukça geciken tedbirler alınmazsa, saldırıların sayısı artacak ve sonuçları daha da ağırlaşacaktır

SEYİRCİ KALAN SİYASİLER SORUMLUDUR

Bu saldırıların sorumluları sadece saldırı eylemini gerçekleştiren kişiler değildir. Dizilerde avukatlık mesleğini itibarsızlaştırmaya çalışan senaryolar, televizyonlarda sözüm ona habercilik kisvesi altında avukatlara hakaret edenler, bu saldırılara karşın yaptığımız şikayetlerde basın özgürlüğünü keşfeden yargıçlar ve tüm bunlara seyirci kalan siyasiler de en az saldırganlar kadar sorumludur.

FAİLLER CEZALANDIRILMALI

Bugün tek tesellimiz meslektaşımızın bu saldırıyı ciddi bir yara almadan atlatmasıdır. Meslektaşımız Muhammed Ensar Duzcan’a geçmiş olsun dileklerimizi sunarak, bu menfur saldırının faillerinin cezalandırılması için süresin sonuna kadar takipçisi olacağımızı, gerekli tedbirlerin alınması için mücadelemize eylemli olarak devam edeceğimizi kamuoyuna saygı ile duyururuz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.