“Allah bunların gözünü toprakla doyursun”

Siyaset 11.08.2021 - 11:48, Güncelleme: 11.08.2021 - 11:48
 

“Allah bunların gözünü toprakla doyursun”

AK Partili meclis üyelerinin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı hükümlerine ilişkin değişikliğe onay vermesine, Gebze Belediyesi CHP Meclis Üyesi Erhan Bölük çok sert tepki gösterdi. Bölük, “Ranttan başka bir şey düşünmüyorlar. Allah bunların gözünü toprakla doyursun” dedi.

Gebze Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda gündemin 7. Maddesinde yer alan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı hükümlerine ilişkin değişiklik ile imar komisyonu raporu düzenlemesinin Mermerciler Fuar Alanı için avantaj sağlayacağını savunan CHPli ve İYİ Partili meclis üyeleri maddenin oyçokluğu ile onaylanmasının ardından toplantıyı terk etmişti. AK Partili meclis üyelerinin oy çokluğu ile meclisten geçirdiği karar hakkında Gebze Belediyesi CHP Meclis Üyesi Erhan Bölük çok sert açıklamalarda bulundu. GEBZE’YE İHANET OLUR Sosyal medya hesabından adeta ateş püsküren Gebze Belediyesi CHP Meclis Üyesi Erhan Bölük açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye’de hemen hemen her yerde orman katliamı yapılıyor. Gebze’de de 500 dönüm orman arazisini AK Parti Meclis üyeleri RANT için fuar alanı için hem de kamuya ait olmayan bir fuar alanı için peşkeş çektiler. Muhalefet olarak karşı çıktık, ‘Yapmayın bu Gebze’ye ihanet olur bunun hesabını veremezsiniz’ dedik, birilerinin gözü dönmüş, ranttan başka bir şey düşünmüyorlar. Allah bunların gözünü toprakla doyursun. Başka da bir diyeceğim yok.”    
AK Partili meclis üyelerinin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı hükümlerine ilişkin değişikliğe onay vermesine, Gebze Belediyesi CHP Meclis Üyesi Erhan Bölük çok sert tepki gösterdi. Bölük, “Ranttan başka bir şey düşünmüyorlar. Allah bunların gözünü toprakla doyursun” dedi.

Gebze Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda gündemin 7. Maddesinde yer alan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı hükümlerine ilişkin değişiklik ile imar komisyonu raporu düzenlemesinin Mermerciler Fuar Alanı için avantaj sağlayacağını savunan CHPli ve İYİ Partili meclis üyeleri maddenin oyçokluğu ile onaylanmasının ardından toplantıyı terk etmişti. AK Partili meclis üyelerinin oy çokluğu ile meclisten geçirdiği karar hakkında Gebze Belediyesi CHP Meclis Üyesi Erhan Bölük çok sert açıklamalarda bulundu.

GEBZE’YE İHANET OLUR

Sosyal medya hesabından adeta ateş püsküren Gebze Belediyesi CHP Meclis Üyesi Erhan Bölük açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye’de hemen hemen her yerde orman katliamı yapılıyor. Gebze’de de 500 dönüm orman arazisini AK Parti Meclis üyeleri RANT için fuar alanı için hem de kamuya ait olmayan bir fuar alanı için peşkeş çektiler. Muhalefet olarak karşı çıktık, ‘Yapmayın bu Gebze’ye ihanet olur bunun hesabını veremezsiniz’ dedik, birilerinin gözü dönmüş, ranttan başka bir şey düşünmüyorlar. Allah bunların gözünü toprakla doyursun. Başka da bir diyeceğim yok.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.