19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Suç şahsidir”

Siyaset 12.08.2021 - 11:48, Güncelleme: 12.08.2021 - 11:48
 

“Suç şahsidir”

Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, Ankara Altındağ’da devam eden mülteci krizine ilişkin, “Hiçbir fail; etnik kimliğiyle tanımlanamaz. Suç şahsidir” dedi.

Ankara Altındağ’da bir parkta çıkan kavgada bıçaklanan iki kişiden 18 yaşındaki Emirhan Yalçın’ın yaşamını yitirmesi ile geçtiğimiz akşam başlayan olaylar, önceki akşam saatlerinde boyutlanarak büyüdü. Suriyeli ve Afganlar’a ait evler taşlandı, bazı dükkanlar yağmalandı, bazı araçlar da ateşe verildi. Özellikle saldırıların yoğun olduğu bazı cadde ve sokaklardaki mültecilerin otobüslerle mahallelerden kaçırıldıkları belirtildi. HİÇBİR FAİL; ETNİK KİMLİĞİYLE TANIMLANAMAZ Çıkan olaylara ilişkin açıklama yapan Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, “Emirhan Yalçın evladımızın öldürülmesi canımızı yaktı. Genç kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Hiçbir fail; etnik kimliğiyle tanımlanamaz. Suç şahsidir. Vatandaşlarımızı sağduyuya, güvenlik güçlerini de Altındağ’daki şiddeti derhal dindirmeye çağırıyorum” dedi.
Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, Ankara Altındağ’da devam eden mülteci krizine ilişkin, “Hiçbir fail; etnik kimliğiyle tanımlanamaz. Suç şahsidir” dedi.

Ankara Altındağ’da bir parkta çıkan kavgada bıçaklanan iki kişiden 18 yaşındaki Emirhan Yalçın’ın yaşamını yitirmesi ile geçtiğimiz akşam başlayan olaylar, önceki akşam saatlerinde boyutlanarak büyüdü. Suriyeli ve Afganlar’a ait evler taşlandı, bazı dükkanlar yağmalandı, bazı araçlar da ateşe verildi. Özellikle saldırıların yoğun olduğu bazı cadde ve sokaklardaki mültecilerin otobüslerle mahallelerden kaçırıldıkları belirtildi.

HİÇBİR FAİL; ETNİK KİMLİĞİYLE TANIMLANAMAZ

Çıkan olaylara ilişkin açıklama yapan Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, “Emirhan Yalçın evladımızın öldürülmesi canımızı yaktı. Genç kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Hiçbir fail; etnik kimliğiyle tanımlanamaz. Suç şahsidir. Vatandaşlarımızı sağduyuya, güvenlik güçlerini de Altındağ’daki şiddeti derhal dindirmeye çağırıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.