KÜTÜPHANELER

Gebzeli gençlerden MARTEK Başkanına ziyaret!

Gebze 12.08.2021 - 15:38, Güncelleme: 12.08.2021 - 15:38
 

Gebzeli gençlerden MARTEK Başkanına ziyaret!

Gebzeli gençlerden MARTEK Başkanına ziyaret!

GEBZELİ GENÇLERDEN OKUR’A DESTEK TEŞEKKÜRÜ! Yücel Boru Fen Lisesi öğrencileri, GENÇBİZZ projesi kapsamında girdikleri derecede kendilerine büyük destek olan TÜBİTAK MARTEK Başkanı Mehmet Ali Okur'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Lise öğrencilerinin eğitimleri sırasında iş dünyası ile tanışmaları ve girişimcilik kültürünü öğrenmelerini sağlayan GençBizz Lise Girişimcilik Programı’na Gebze Yücel Boru Fen Lisesi öğrencileri katılmıştı. Yücel Boru Fen Lisesi öğrencilerinin kurdukları 5 şirketten 3’ü GençBizz Lise Girişimcilik Programı’nda Türkiye’nin ilk 75 şirketi arasına girerek büyük bir başarı göstermişti. Girdikleri derece kapsamında kendilerine danışmanlık, ürün üretimi aşamasında sponsorluk ve her aşamada ciddi destek veren TÜBİTAK MARTEK Başkanı Mehmet Ali Okur'u unutmayan Gebzeli gençler, teşekkür etmek için nezaket ziyaretinde bulundu. ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİLER Ziyarette Gebzeli öğrencilere Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve Gebze Yücel Boru Fen Lisesi Müdürü İsmail Boğa eşlik etti. Kurulan şirketin üyesi olan Gebzeli 5 öğrenci projenin her aşamasında desteklerini gösteren TÜBİTAK MARTEK Başkanı Mehmet Ali Okur'a teşekkür ederek yapılan çalışmalar ve bundan sonraki süreçte yapılacak projelerle ile ilgili destekleri için de kendisine teşekkür etti. HEYECANINIZ HİÇ BİTMESİN Ziyarette Gebzeli gençleri kutlayan TÜBİTAK MARTEK Başkanı Mehmet Ali Okur ise “GençBizz Lise Girişimcilik Programı kapsamında çıkmış oldukları girişimcilik deneyim yolculuğunda başarı kazanan siz azimli gençleri tebrik ediyorum. Azminiz hem gelecek nesillere hem de sizinle aynı dönemde olan arkadaşlarınıza ilham kaynağı olacak. Sahip olduğunuz heyecan, azim ve içlerindeki girişimcilik tutkusunun aynı şekilde devam etmesini diliyorum” dedi.
Gebzeli gençlerden MARTEK Başkanına ziyaret!

GEBZELİ GENÇLERDEN OKUR’A DESTEK TEŞEKKÜRÜ!

Yücel Boru Fen Lisesi öğrencileri, GENÇBİZZ projesi kapsamında girdikleri derecede kendilerine büyük destek olan TÜBİTAK MARTEK Başkanı Mehmet Ali Okur'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Lise öğrencilerinin eğitimleri sırasında iş dünyası ile tanışmaları ve girişimcilik kültürünü öğrenmelerini sağlayan GençBizz Lise Girişimcilik Programı’na Gebze Yücel Boru Fen Lisesi öğrencileri katılmıştı. Yücel Boru Fen Lisesi öğrencilerinin kurdukları 5 şirketten 3’ü GençBizz Lise Girişimcilik Programı’nda Türkiye’nin ilk 75 şirketi arasına girerek büyük bir başarı göstermişti. Girdikleri derece kapsamında kendilerine danışmanlık, ürün üretimi aşamasında sponsorluk ve her aşamada ciddi destek veren TÜBİTAK MARTEK Başkanı Mehmet Ali Okur'u unutmayan Gebzeli gençler, teşekkür etmek için nezaket ziyaretinde bulundu.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİLER

Ziyarette Gebzeli öğrencilere Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve Gebze Yücel Boru Fen Lisesi Müdürü İsmail Boğa eşlik etti. Kurulan şirketin üyesi olan Gebzeli 5 öğrenci projenin her aşamasında desteklerini gösteren TÜBİTAK MARTEK Başkanı Mehmet Ali Okur'a teşekkür ederek yapılan çalışmalar ve bundan sonraki süreçte yapılacak projelerle ile ilgili destekleri için de kendisine teşekkür etti.

HEYECANINIZ HİÇ BİTMESİN

Ziyarette Gebzeli gençleri kutlayan TÜBİTAK MARTEK Başkanı Mehmet Ali Okur ise “GençBizz Lise Girişimcilik Programı kapsamında çıkmış oldukları girişimcilik deneyim yolculuğunda başarı kazanan siz azimli gençleri tebrik ediyorum. Azminiz hem gelecek nesillere hem de sizinle aynı dönemde olan arkadaşlarınıza ilham kaynağı olacak. Sahip olduğunuz heyecan, azim ve içlerindeki girişimcilik tutkusunun aynı şekilde devam etmesini diliyorum” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.