KÜTÜPHANELER

KAĞITSPOR KÜRSÜDE ENGELLENEMEZ BİR BAŞARIYA SAHİP

Spor 13.08.2021 - 09:57, Güncelleme: 13.08.2021 - 09:57
 

KAĞITSPOR KÜRSÜDE ENGELLENEMEZ BİR BAŞARIYA SAHİP

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un kürsüdeki başarısı engellenemiyor. Özel sporcular Taekwondo ve Halter branşlarında gerçekleştirilen çeşitli organizasyonlardan derece ile dönmeyi bildiler.

MİLLİ TAKIM SEÇMELERİNİN 2. TURUNA KATILACAKLAR Ankara'da düzenlenen  Para Taekwondo Milli Takım seçmelerine katılım gösteren Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu sporculardan Gülsün Demiral 2. , Ayşe Dudu Karatay 3. olarak kürsüde yer alarak önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan Para Taekwondo Milli Takım seçmelerinin  2. turuna katılmaya hak kazandı. HALTERDE İSE  BİR ALTIN BİR BRONZ MADALYA VAR Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu tarafından Adana’da gerçekleştirilen Bedensel Engelli Halter Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Büyükşehir Kağıtspor’lu sporculardan Oğuzhan Taha Özler 59 kilogramda 62 kg kaldırdı ve 3. olarak bronz madalyanın sahibi olurken Tolga Işık ise 72 kilogramda 155 kg kaldırarak şampiyon oldu ve kürsünün en üst basamağında kendisine yer buldu.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un kürsüdeki başarısı engellenemiyor. Özel sporcular Taekwondo ve Halter branşlarında gerçekleştirilen çeşitli organizasyonlardan derece ile dönmeyi bildiler.

MİLLİ TAKIM SEÇMELERİNİN 2. TURUNA KATILACAKLAR

Ankara'da düzenlenen  Para Taekwondo Milli Takım seçmelerine katılım gösteren Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu sporculardan Gülsün Demiral 2. , Ayşe Dudu Karatay 3. olarak kürsüde yer alarak önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan Para Taekwondo Milli Takım seçmelerinin  2. turuna katılmaya hak kazandı.

HALTERDE İSE  BİR ALTIN BİR BRONZ MADALYA VAR

Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu tarafından Adana’da gerçekleştirilen Bedensel Engelli Halter Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Büyükşehir Kağıtspor’lu sporculardan Oğuzhan Taha Özler 59 kilogramda 62 kg kaldırdı ve 3. olarak bronz madalyanın sahibi olurken Tolga Işık ise 72 kilogramda 155 kg kaldırarak şampiyon oldu ve kürsünün en üst basamağında kendisine yer buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.