Muzaffer Bıyık, selin vurduğu memleketi Kastamonu’ya gitti

Darıca 13.08.2021 - 16:34, Güncelleme: 13.08.2021 - 16:34
 

Muzaffer Bıyık, selin vurduğu memleketi Kastamonu’ya gitti

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’ya Darıca’dan 3 yardım tırı gönderdi. Yardım tırlarının ardından yola çıkan Başkan Bıyık ise dün sabah saatlerinde Kastamonu’ya vardı.

Kuvvetli sağanak yağışın etkisi altında olan Karadeniz Bölgesi’nde birçok ilde sel ve su baskınları oldu. Kastamonu ve Sinop’ta toplam 27 kişi hayatını kaybetti. Bartın’da ise bir kişi hâlâ kayıp. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün selden en çok etkilenen Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine gitti, bölgede incelemelerde bulundu. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da dün, memleketi Kastamonu’ya giderek felaketi yerinde inceledi. Başkan Bıyık, Darıca’dan ayrılmadan önce, Kastamonu’ya 3 yardım tırı gönderdi. YARALARIMIZI BİRLİKTE SARIYORUZ Darıca Belediyesi, Darıca Kaymakamlığı ve Darıca Kızılay olarak içerisinde jeneratör, su, bebek malzemesi, gıda malzemesi ve hijyen kolisinin bulunduğu üç adet yardım tırını bölgeye ulaştırıldı. Dün sabah saatlerinde Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine ulaşan Başkan Bıyık, yaraları birlikte saracaklarını söyledi. Bıyık, “Darıca’mızdan üç adet yardım tırı gönderdiğimiz memleketimi ziyaret ederek vatandaşlarımızın yaralarını birlikte sarıyoruz. Devletimiz tüm kollarıyla bölgede, vatandaşlarımız için gece gündüz çalışmaktadır. Başta vefat eden vatandaşlarımıza baş sağlığı diliyor, bölge halkı değerli hemşerilerime de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre Rize, Ordu, Giresun, Trabzon ve Artvin çevresinde kuvvetli ve sağanak yağış beklendiğini duyurdu.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’ya Darıca’dan 3 yardım tırı gönderdi. Yardım tırlarının ardından yola çıkan Başkan Bıyık ise dün sabah saatlerinde Kastamonu’ya vardı.

Kuvvetli sağanak yağışın etkisi altında olan Karadeniz Bölgesi’nde birçok ilde sel ve su baskınları oldu. Kastamonu ve Sinop’ta toplam 27 kişi hayatını kaybetti. Bartın’da ise bir kişi hâlâ kayıp. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün selden en çok etkilenen Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine gitti, bölgede incelemelerde bulundu. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da dün, memleketi Kastamonu’ya giderek felaketi yerinde inceledi. Başkan Bıyık, Darıca’dan ayrılmadan önce, Kastamonu’ya 3 yardım tırı gönderdi.

YARALARIMIZI BİRLİKTE SARIYORUZ

Darıca Belediyesi, Darıca Kaymakamlığı ve Darıca Kızılay olarak içerisinde jeneratör, su, bebek malzemesi, gıda malzemesi ve hijyen kolisinin bulunduğu üç adet yardım tırını bölgeye ulaştırıldı. Dün sabah saatlerinde Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine ulaşan Başkan Bıyık, yaraları birlikte saracaklarını söyledi. Bıyık, “Darıca’mızdan üç adet yardım tırı gönderdiğimiz memleketimi ziyaret ederek vatandaşlarımızın yaralarını birlikte sarıyoruz. Devletimiz tüm kollarıyla bölgede, vatandaşlarımız için gece gündüz çalışmaktadır. Başta vefat eden vatandaşlarımıza baş sağlığı diliyor, bölge halkı değerli hemşerilerime de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre Rize, Ordu, Giresun, Trabzon ve Artvin çevresinde kuvvetli ve sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.