Büyükşehir ‘A Takımı’ kırsal mahallelerde!

Kocaeli 14.08.2021 - 11:05, Güncelleme: 14.08.2021 - 11:05
 

Büyükşehir ‘A Takımı’ kırsal mahallelerde!

Büyükşehir ‘A Takımı’ kırsal mahallelerde!

Kocaeli Büyükşehir A Takımı ekipleri, kırsal mahallelerdeki sorunlara kısa sürede müdahale ederek, çözüme kavuşturuyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesince, kırsal bölgelerde hizmetlerin daha etkin ve hızlı sağlanabilmesi amacıyla kurulan A Takımı, mahallelerdeki acil yapılması gereken sorunlara kısa sürede müdahale ederek, güzel bir görünüme kavuşturuyor. Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü bünyesindeki “A Takımı” ekipleri, muhtarların, “Muhtar Aktif Sistemi” sistemi üzerinden gönderdiği talepleri kısa sürede yerine getirerek, yapılan hizmetlerle göz dolduruyor. A TAKIMI EKİPLERİ HER YERDE Tam donanımlı araç, gereç ve iş makineleriyle kırsal mahallelerin acil ihtiyaçlarını daha hızlı, pratik ve en ekonomik bir şekilde karşılayan A Takımı ekipleri, talepler doğrultusunda çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Mahalle muhtarları ve vatandaşlar da, acil konulardaki taleplerinin hızlı bir şekilde yerine getirilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a ve ilgili belediye personeline teşekkür etti.
Büyükşehir ‘A Takımı’ kırsal mahallelerde!

Kocaeli Büyükşehir A Takımı ekipleri, kırsal mahallelerdeki sorunlara kısa sürede müdahale ederek, çözüme kavuşturuyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesince, kırsal bölgelerde hizmetlerin daha etkin ve hızlı sağlanabilmesi amacıyla kurulan A Takımı, mahallelerdeki acil yapılması gereken sorunlara kısa sürede müdahale ederek, güzel bir görünüme kavuşturuyor. Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü bünyesindeki “A Takımı” ekipleri, muhtarların, “Muhtar Aktif Sistemi” sistemi üzerinden gönderdiği talepleri kısa sürede yerine getirerek, yapılan hizmetlerle göz dolduruyor.

A TAKIMI EKİPLERİ HER YERDE

Tam donanımlı araç, gereç ve iş makineleriyle kırsal mahallelerin acil ihtiyaçlarını daha hızlı, pratik ve en ekonomik bir şekilde karşılayan A Takımı ekipleri, talepler doğrultusunda çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Mahalle muhtarları ve vatandaşlar da, acil konulardaki taleplerinin hızlı bir şekilde yerine getirilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a ve ilgili belediye personeline teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.