19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze Center’a aşı standı kuruluyor!

Sağlık 14.08.2021 - 13:29, Güncelleme: 14.08.2021 - 13:29
 

Gebze Center’a aşı standı kuruluyor!

Gebze Center’a aşı standı kuruluyor!

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında yapılan aşı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek bu kez Gebze Center’a aşı standı kuruyor. Gebze Center Alışveriş Merkezi de, tüm dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgınının önüne geçmek için başlatılan aşı seferberliğine dahil oldu. Bu kapsamda Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü, Gebze Center AVM’nin ziyaretçileri için aşı standı kuruluyor. Dün itibariyle kurulan aşı standında randevu almaya gerek kalmadan İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından 22 Ağustos Pazar gününe kadar aşılama yapılabilecek. “ERTELEMEDEN AŞILARIMIZI OLALIM” Konuyla ilgili Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “13-22 Ağustos tarihlerinde saat 13.00 ile 19.00 arasında Alt Çarşı etkinlik alanında bulunan Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerine koronavirüs aşınızı yaptırabilirsiniz. Unutmayın ki Salgın tehlikesi henüz geçmiş değil, Aşı ve tedbirlerle salgının üstesinden geleceğiz. Rehavete yer yok, tedbirleri elden bırakmak yok. Ertelemeden aşılarımızı olalım” ifadeleri kullanıldı.
Gebze Center’a aşı standı kuruluyor!

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında yapılan aşı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek bu kez Gebze Center’a aşı standı kuruyor.

Gebze Center Alışveriş Merkezi de, tüm dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgınının önüne geçmek için başlatılan aşı seferberliğine dahil oldu. Bu kapsamda Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü, Gebze Center AVM’nin ziyaretçileri için aşı standı kuruluyor. Dün itibariyle kurulan aşı standında randevu almaya gerek kalmadan İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından 22 Ağustos Pazar gününe kadar aşılama yapılabilecek.

“ERTELEMEDEN AŞILARIMIZI OLALIM”

Konuyla ilgili Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “13-22 Ağustos tarihlerinde saat 13.00 ile 19.00 arasında Alt Çarşı etkinlik alanında bulunan Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerine koronavirüs aşınızı yaptırabilirsiniz. Unutmayın ki Salgın tehlikesi henüz geçmiş değil, Aşı ve tedbirlerle salgının üstesinden geleceğiz. Rehavete yer yok, tedbirleri elden bırakmak yok. Ertelemeden aşılarımızı olalım” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.