“Yönetemezseniz afet olur can yakar”

Gebze 14.08.2021 - 15:53, Güncelleme: 14.08.2021 - 15:53
 

“Yönetemezseniz afet olur can yakar”

KADI’DAN YÖNETİLEMEYEN RİSK TEPKİSİ;

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı ve İMO Gebze Temsilcisi Ahmet Kadı, son yıllarda ülkemizde yaşanan afetlerde risk yönetimlerinin yetersiz olduğuna dikkat çekti. TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı ve İMO Gebze Temsilcisi Ahmet Kadı, ülkemizde yaşanan afetlerdeki risk yönetimlerini değerlendirerek önemli açıklamalarda bulundu. Risk yönetimlerinin yetersiz olduğunun önemine dikkat çeken Kadı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Yönetilemeyen risk afet olur can yakar. Risk yönetimi yerine afete müdahaleyi yol olarak tercih edenlerin işte bu sahnelerde payı vardır vebali vardır. Acı, çaresizlik ve korku afet durumlarında kaderimiz değildir. Bölgeyi afet bölgesi ilan etmek, yaraları sarmak, maddi manevi destekte bulunmak kültürel anlamda gönül ısıtan refleksler olsa da bu acı tablonun tekrarlanmaması için asla çözüm değildir. Bizi popülizm değil bilim kurtaracak; bilime güvenin! Aziz milletime geçmiş olsun dileklerimle, tüm kayıplarımızı rahmetle anıyorum” dedi.  
KADI’DAN YÖNETİLEMEYEN RİSK TEPKİSİ;

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı ve İMO Gebze Temsilcisi Ahmet Kadı, son yıllarda ülkemizde yaşanan afetlerde risk yönetimlerinin yetersiz olduğuna dikkat çekti.

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı ve İMO Gebze Temsilcisi Ahmet Kadı, ülkemizde yaşanan afetlerdeki risk yönetimlerini değerlendirerek önemli açıklamalarda bulundu. Risk yönetimlerinin yetersiz olduğunun önemine dikkat çeken Kadı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Yönetilemeyen risk afet olur can yakar. Risk yönetimi yerine afete müdahaleyi yol olarak tercih edenlerin işte bu sahnelerde payı vardır vebali vardır. Acı, çaresizlik ve korku afet durumlarında kaderimiz değildir. Bölgeyi afet bölgesi ilan etmek, yaraları sarmak, maddi manevi destekte bulunmak kültürel anlamda gönül ısıtan refleksler olsa da bu acı tablonun tekrarlanmaması için asla çözüm değildir. Bizi popülizm değil bilim kurtaracak; bilime güvenin! Aziz milletime geçmiş olsun dileklerimle, tüm kayıplarımızı rahmetle anıyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.