Gelecek Çayırova’dan Soyluçiçek’e ziyaret

Siyaset 16.08.2021 - 16:49, Güncelleme: 16.08.2021 - 16:49
 

Gelecek Çayırova’dan Soyluçiçek’e ziyaret

Gelecek Çayırova’dan Soyluçiçek’e ziyaret

Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci, yüksek tansiyon nedeniyle Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde tedavi gören CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’i ziyaret etti. Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci ve yönetimi geçtiğimiz günlerde yüksek tansiyon nedeniyle hastaneye kaldırılan CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Ziyarette tedbir amaçlı doktorların gözetimi altında olan Başkan Soyluçiçek’e geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Demirci, “Cihan Bey’i geçirdiği rahatsızlık sonucu yattığı hastanede ziyaretine gittik. Kendisine geçmiş olsun diyor, bir an önce Çayırova’ya aramıza dönmesini ve ilçemiz için beraber omuz omuza çalışmayı diliyoruz” dedi.
Gelecek Çayırova’dan Soyluçiçek’e ziyaret

Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci, yüksek tansiyon nedeniyle Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde tedavi gören CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’i ziyaret etti.

Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci ve yönetimi geçtiğimiz günlerde yüksek tansiyon nedeniyle hastaneye kaldırılan CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Ziyarette tedbir amaçlı doktorların gözetimi altında olan Başkan Soyluçiçek’e geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Demirci, “Cihan Bey’i geçirdiği rahatsızlık sonucu yattığı hastanede ziyaretine gittik. Kendisine geçmiş olsun diyor, bir an önce Çayırova’ya aramıza dönmesini ve ilçemiz için beraber omuz omuza çalışmayı diliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.