BASKETBOL YAZ LİGİ OYNANAN 4 MÜSABAKA İLE BAŞLADI

Spor 17.08.2021 - 11:02, Güncelleme: 17.08.2021 - 11:02
 

BASKETBOL YAZ LİGİ OYNANAN 4 MÜSABAKA İLE BAŞLADI

BASKETBOL YAZ LİGİ OYNANAN 4 MÜSABAKA İLE BAŞLADI

Sezon öncesi hazırlıkları kapsamında çift devreli lig usulüne göre oynanan Basketbol Yaz Ligi (BYL) Erkekler U-16’da 3, U-12’de bir müsabaka olmak üzere 4 maç ile başladı. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçlar, seyirciler tarafından da heyecanla takip edildi. HANİBAL B 1.PERİYOTTA FARK ATTI Turnuvanın açılış müsabakası olan Erkekler U 16 kategorisinde Hanibal A - Hanibal B takımları arasında oynanan müsabaka zorlu bir mücadele örneği sergilerken, becerilerini sergileme imkanı bulan gençler, yeni sezona hızlı bir şekilde uyum sağlayacaklarının sinyallerini verdi. Oldukça seri bir başlangıç yapan  Hanibal B, ilk periyodu 24-6 üstün tamamlarken, devreyi 38-13 önde bitirdi. Hanibal A takımı farkı kapatma gayreti içerisinde olsa da fiziksel kondisyonu  ile müsabakayı  81-23 ile kazanan Hanibal B oldu. ERKEKLER U-12 VE  U-16 MÜSABAKA SONUÇLARI ŞU ŞEKİLDE Hanibal (A)                 23-81     (B) Hanibal Özel Seymen K.       44-32     İzmit Akademi Kocaeli Gelişim         38-62     23 Nisan Spor K. Kocaeli Gelişim (A) 45 - 11 (B) Kocaeli Gelişim
BASKETBOL YAZ LİGİ OYNANAN 4 MÜSABAKA İLE BAŞLADI

Sezon öncesi hazırlıkları kapsamında çift devreli lig usulüne göre oynanan Basketbol Yaz Ligi (BYL) Erkekler U-16’da 3, U-12’de bir müsabaka olmak üzere 4 maç ile başladı. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçlar, seyirciler tarafından da heyecanla takip edildi.

HANİBAL B 1.PERİYOTTA FARK ATTI

Turnuvanın açılış müsabakası olan Erkekler U 16 kategorisinde Hanibal A - Hanibal B takımları arasında oynanan müsabaka zorlu bir mücadele örneği sergilerken, becerilerini sergileme imkanı bulan gençler, yeni sezona hızlı bir şekilde uyum sağlayacaklarının sinyallerini verdi. Oldukça seri bir başlangıç yapan  Hanibal B, ilk periyodu 24-6 üstün tamamlarken, devreyi 38-13 önde bitirdi. Hanibal A takımı farkı kapatma gayreti içerisinde olsa da fiziksel kondisyonu  ile müsabakayı  81-23 ile kazanan Hanibal B oldu.

ERKEKLER U-12 VE  U-16 MÜSABAKA SONUÇLARI ŞU ŞEKİLDE

Hanibal (A)                 23-81     (B) Hanibal

Özel Seymen K.       44-32     İzmit Akademi

Kocaeli Gelişim         38-62     23 Nisan Spor K.

Kocaeli Gelişim (A) 45 - 11 (B) Kocaeli Gelişim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.