19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Süleyman Soylu, GTO’nun Mobil Aşevi’nde

Gebze 17.08.2021 - 17:35, Güncelleme: 17.08.2021 - 17:37
 

Süleyman Soylu, GTO’nun Mobil Aşevi’nde

Süleyman Soylu, GTO’nun Mobil Aşevi’nde

Kastamonu’nun Bozkurt ilçelerinde yaşanan sel felaketinde vatandaşların sıcak yemek ihtiyacının karşılanması için Gebze Ticaret Odası tarafından gönderilen ‘Mobil Aşevi’ni İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ziyaret ederek, Gebze Ticaret Odası yetkililerini tebrik etti. Kastamonu’nun Bozkurt ilçesini yerle bir eden sel felaketinde bölge halkına destek olmak amacı ile başlatılan dayanışma kampanyasında Gebze Ticaret Odası’nın topladığı yardımlar bölgeye ulaştırılmıştı. Toplanan yardımların yanı sıra Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in destekleri ile ‘Mobil Aşevi’ de bölge halkının sıcak yemek ihtiyacını gidermesi için Bozkurt’a gönderildi. SOYLU MOBİL AŞEVİNİ İNCELEDİ Dün, Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde bölge halkının yaralarını sarmak ve onları dinlemek için bölgeye giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gebze Ticaret Odası tarafından gönderilen ‘Mobil Aşevi’ni ziyaret etti. Bakan Soylu, bölge halkının imdadına koşan Gebze Ticaret Odası yetkililerine teşekkür etti. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, ‘Mobil Aşevi’nin bölge halkına hizmet etmeye devam edeceğini belirterek, yaşanan afetlerde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet,  yakınlarına başsağlığı diledi.
Süleyman Soylu, GTO’nun Mobil Aşevi’nde

Kastamonu’nun Bozkurt ilçelerinde yaşanan sel felaketinde vatandaşların sıcak yemek ihtiyacının karşılanması için Gebze Ticaret Odası tarafından gönderilen ‘Mobil Aşevi’ni İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ziyaret ederek, Gebze Ticaret Odası yetkililerini tebrik etti.

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesini yerle bir eden sel felaketinde bölge halkına destek olmak amacı ile başlatılan dayanışma kampanyasında Gebze Ticaret Odası’nın topladığı yardımlar bölgeye ulaştırılmıştı. Toplanan yardımların yanı sıra Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in destekleri ile ‘Mobil Aşevi’ de bölge halkının sıcak yemek ihtiyacını gidermesi için Bozkurt’a gönderildi.

SOYLU MOBİL AŞEVİNİ İNCELEDİ

Dün, Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde bölge halkının yaralarını sarmak ve onları dinlemek için bölgeye giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gebze Ticaret Odası tarafından gönderilen ‘Mobil Aşevi’ni ziyaret etti. Bakan Soylu, bölge halkının imdadına koşan Gebze Ticaret Odası yetkililerine teşekkür etti. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, ‘Mobil Aşevi’nin bölge halkına hizmet etmeye devam edeceğini belirterek, yaşanan afetlerde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet,  yakınlarına başsağlığı diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.