Darıca’dan 4 bomba!

Spor 20.08.2021 - 17:22, Güncelleme: 20.08.2021 - 17:24
 

Darıca’dan 4 bomba!

Darıca’dan 4 bomba!

Çaykur Rizespor altyapısında yetişen 26 yaşındaki Furkan Safi sırasıyla; Etimesgut Belediyespor, Manisa FK, Silivrispor, Düzcespor, Tire 1922, Payasspor ve son olarak Çankaya FK takımının formasını terletti. Toplam 208 maça çıkan Furkan, 48 kez rakip fileleri sarstı. Ekibimizin F.Bahçe altyapısından transfer ettiği Emre Nasuh da yeteneğiyle birçok kulübün radarına girdi. 2.Lig’de Turgutluspor ile de deneyimi bulunan merkez orta saha oyuncusu, Darıca G.B için önemli bir transfer olarak yorumlandı. Sarı yeşillilerin bir diğer transferi ise Beşiktaş patentli Berker Tonga oldu. Siyah beyazlıların altyapısında yetişen sol kanat Berker, Beylerbeyi, Eyüpspor, Galatasaray U21, Leventspor ve Osmancık Belediyespor formalarını terletti. GÜRAY FIRAT KAYSERİSPOR ÇIKIŞLI Temsilcimizin bir diğer transferi ise Artvin Hopaspor’dan Güray Fırat, futbola Kayserispor altyapısında başladı. Ardından 3 sezon Bayrampaşa formasını terleten 25 yaşındaki savunma oyuncusu, Muğlaspor ve son olarak Artvin ekibinin formasını terletti. Kariyerinde 196 maçı bulunan Güray, 9 kez de rakip fileleri sarstı. İÇ TRANSFERLER İÇİN RESMİ DUYURU GELDİ Öte yandan Redoks Darıca Gençlerbirliği A.Ş, gazetemizin okurlarına günler öncesinden duyurduğu iç transferde Fahrettin Bıyıklı, Alper Doğan ve Ahmet Özer ile yapılan anlaşmanın resmi duyurusunu yaparken, altyapıdan Serhat Uğur ve geçen sezon da takımla birlikte çalışan Darıca G.B’nin eski teknik direktörü Ender Alkan’ın yeğeni olan aynı isimdeki Ender Alkan ile profesyonel sözleşme imzalandığını açıkladı.    
Darıca’dan 4 bomba!

Çaykur Rizespor altyapısında yetişen 26 yaşındaki Furkan Safi sırasıyla; Etimesgut Belediyespor, Manisa FK, Silivrispor, Düzcespor, Tire 1922, Payasspor ve son olarak Çankaya FK takımının formasını terletti. Toplam 208 maça çıkan Furkan, 48 kez rakip fileleri sarstı. Ekibimizin F.Bahçe altyapısından transfer ettiği Emre Nasuh da yeteneğiyle birçok kulübün radarına girdi. 2.Lig’de Turgutluspor ile de deneyimi bulunan merkez orta saha oyuncusu, Darıca G.B için önemli bir transfer olarak yorumlandı. Sarı yeşillilerin bir diğer transferi ise Beşiktaş patentli Berker Tonga oldu. Siyah beyazlıların altyapısında yetişen sol kanat Berker, Beylerbeyi, Eyüpspor, Galatasaray U21, Leventspor ve Osmancık Belediyespor formalarını terletti.

GÜRAY FIRAT KAYSERİSPOR ÇIKIŞLI

Temsilcimizin bir diğer transferi ise Artvin Hopaspor’dan Güray Fırat, futbola Kayserispor altyapısında başladı. Ardından 3 sezon Bayrampaşa formasını terleten 25 yaşındaki savunma oyuncusu, Muğlaspor ve son olarak Artvin ekibinin formasını terletti. Kariyerinde 196 maçı bulunan Güray, 9 kez de rakip fileleri sarstı.

İÇ TRANSFERLER İÇİN RESMİ DUYURU GELDİ

Öte yandan Redoks Darıca Gençlerbirliği A.Ş, gazetemizin okurlarına günler öncesinden duyurduğu iç transferde Fahrettin Bıyıklı, Alper Doğan ve Ahmet Özer ile yapılan anlaşmanın resmi duyurusunu yaparken, altyapıdan Serhat Uğur ve geçen sezon da takımla birlikte çalışan Darıca G.B’nin eski teknik direktörü Ender Alkan’ın yeğeni olan aynı isimdeki Ender Alkan ile profesyonel sözleşme imzalandığını açıkladı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.