CHP’li Kaya’dan AK Partili vekile tepki!

Siyaset 23.08.2021 - 13:59, Güncelleme: 23.08.2021 - 14:06
 

CHP’li Kaya’dan AK Partili vekile tepki!

CHP’li Kaya’dan AK Partili vekile tepki!

AK Parti Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ın polise hakaret etmesine CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, tepki gösterdi. CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, makam aracını durduran polislere ‘Şerefsiz’ diyerek hakaret eden AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ın görüntülerinin sosyal medyaya yansımasının ardından tepki gösterdi. AK Partili vekile sosyal medya hesabından tepki gösteren CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, “AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz görevini yapan Türk polisine sadece görevini yerine getirdiği için hakaret eden nasıl ‘milletin vekili’ olabilir? Sizler suçları örtbas edilmeye, Çakarlı arabalarınızla emniyet şeritlerini sorumsuzca işgal etmeye, işini yapan sorgulayan herkese ‘adını söyle’ deyip aynı gün açığa aldıracak kadar kuralları, hakkı ve hukuku göz ardı etmeye o kadar alışıksınız ki, bu olayda da şaşırtmadınız. Eğer milletin vekiliyseniz sizleri görevini icra ederken sizin kibrinizle muhatap olmak zorunda kalan polisimizden özür dilemeye davet ediyoruz... (Özür dileyecek erdemliliğine sahipseniz tabii.)” ifadelerini kullandı.
CHP’li Kaya’dan AK Partili vekile tepki!

AK Parti Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ın polise hakaret etmesine CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, tepki gösterdi.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, makam aracını durduran polislere ‘Şerefsiz’ diyerek hakaret eden AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ın görüntülerinin sosyal medyaya yansımasının ardından tepki gösterdi. AK Partili vekile sosyal medya hesabından tepki gösteren CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, “AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz görevini yapan Türk polisine sadece görevini yerine getirdiği için hakaret eden nasıl ‘milletin vekili’ olabilir? Sizler suçları örtbas edilmeye, Çakarlı arabalarınızla emniyet şeritlerini sorumsuzca işgal etmeye, işini yapan sorgulayan herkese ‘adını söyle’ deyip aynı gün açığa aldıracak kadar kuralları, hakkı ve hukuku göz ardı etmeye o kadar alışıksınız ki, bu olayda da şaşırtmadınız. Eğer milletin vekiliyseniz sizleri görevini icra ederken sizin kibrinizle muhatap olmak zorunda kalan polisimizden özür dilemeye davet ediyoruz... (Özür dileyecek erdemliliğine sahipseniz tabii.)” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.