Normale dönmek için aşı olun!

Kocaeli 24.08.2021 - 13:07, Güncelleme: 24.08.2021 - 13:12
 

Normale dönmek için aşı olun!

SANAYİ VE TEKNOLOJİ İL MÜDÜRÜ KOCAELİLERE SESLENDİ;

Kocaeli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından çekilen video ile kent kamuoyuna seslenerek, aşı çağrısında bulundu. Kocaeli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, İl Sağlık Müdürlüğü’nün çektiği video ile kamuoyuna seslenerek aşı çağrısında bulundu. Aydın, yaptığı çağrıda, “Kıymetli Kocaelililer, Kocaeli ülkemizin sanayi ve üretiminde lokomotif konumunda. Üretimimizi aksatmadan sürdürmek ve hepimizin eski normale bir an önce dönebilmesi için sağlığımızı korumak zorundayız. Pandemi ile mücadelede tüm çalışanlarımızın aşılarını en kısa sürede yapmaları büyük önem taşımaktadır. Tüm çalışanlarımızı vakit kaybetmeden aşı olmaya davet ediyorum. Unutmayalım salgın ile mücadelede en büyük silahımız aşıdır” dedi. “STANTLAR KURARAK BİLGİLENDİRDİK” Sözlerini sürdüren Müdür Aydın, “Kocaeli ilimiz sanayinin başkentidir. 14 tane organize sanayimiz var. Biz daha önce PCR testini başlattığımızda birçok işletmemiz ve tesisimiz kapanmak ya da ara vermek zorunda kaldı. Daha sonra Sayın Valimizin talimatı, Sağlık İl Müdürümüz ve ekibi ile bu organize sanayilerimizin içinde ve dışında, AVM’lerde, toplumsal birçok yerde stantlar kurarak aşılamaya başladık. Bu aşılamanın sonucunda şuanda çalışmalarımız hala devam etmektedir. Bu yüzden ben herkesi aşı olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
SANAYİ VE TEKNOLOJİ İL MÜDÜRÜ KOCAELİLERE SESLENDİ;

Kocaeli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından çekilen video ile kent kamuoyuna seslenerek, aşı çağrısında bulundu.

Kocaeli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, İl Sağlık Müdürlüğü’nün çektiği video ile kamuoyuna seslenerek aşı çağrısında bulundu. Aydın, yaptığı çağrıda, “Kıymetli Kocaelililer, Kocaeli ülkemizin sanayi ve üretiminde lokomotif konumunda. Üretimimizi aksatmadan sürdürmek ve hepimizin eski normale bir an önce dönebilmesi için sağlığımızı korumak zorundayız. Pandemi ile mücadelede tüm çalışanlarımızın aşılarını en kısa sürede yapmaları büyük önem taşımaktadır. Tüm çalışanlarımızı vakit kaybetmeden aşı olmaya davet ediyorum. Unutmayalım salgın ile mücadelede en büyük silahımız aşıdır” dedi.

“STANTLAR KURARAK BİLGİLENDİRDİK”

Sözlerini sürdüren Müdür Aydın, “Kocaeli ilimiz sanayinin başkentidir. 14 tane organize sanayimiz var. Biz daha önce PCR testini başlattığımızda birçok işletmemiz ve tesisimiz kapanmak ya da ara vermek zorunda kaldı. Daha sonra Sayın Valimizin talimatı, Sağlık İl Müdürümüz ve ekibi ile bu organize sanayilerimizin içinde ve dışında, AVM’lerde, toplumsal birçok yerde stantlar kurarak aşılamaya başladık. Bu aşılamanın sonucunda şuanda çalışmalarımız hala devam etmektedir. Bu yüzden ben herkesi aşı olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.