Meteoroloji’den Kocaeli için sıcaklık uyarısı!

Kocaeli 25.08.2021 - 15:14, Güncelleme: 25.08.2021 - 15:14
 

Meteoroloji’den Kocaeli için sıcaklık uyarısı!

Meteoroloji’den Kocaeli için sıcaklık uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının yarından itibaren Kocaeli’de mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği uyarısı yaptı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son hava tahminlerine göre, Kocaeli yeni bir sıcak hava dalgası içine giriyor. Meteoroloji, yarından itibaren Kocaeli’de hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği uyarısı yaptı. Kocaeli’de yarın 37, Cumartesi günü 35, Pazar günü ise hava sıcaklığının 35 derece civarında olacağı belirtildi. Hissedilen sıcaklığın ise öğle saatlerinde 40 dereceye yaklaşması bekleniyor. Sıcak hava dalgası nedeniyle, 11.00 ile 16.00 saatleri arasında başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.
Meteoroloji’den Kocaeli için sıcaklık uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının yarından itibaren Kocaeli’de mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği uyarısı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son hava tahminlerine göre, Kocaeli yeni bir sıcak hava dalgası içine giriyor. Meteoroloji, yarından itibaren Kocaeli’de hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği uyarısı yaptı. Kocaeli’de yarın 37, Cumartesi günü 35, Pazar günü ise hava sıcaklığının 35 derece civarında olacağı belirtildi. Hissedilen sıcaklığın ise öğle saatlerinde 40 dereceye yaklaşması bekleniyor. Sıcak hava dalgası nedeniyle, 11.00 ile 16.00 saatleri arasında başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.