Kocaeli Bayan FK, hazırlıklarına Kartepe’de devam ediyor

Spor 26.08.2021 - 10:04, Güncelleme: 26.08.2021 - 10:04
 

Kocaeli Bayan FK, hazırlıklarına Kartepe’de devam ediyor

Kadın Futbol 1. Ligindeki tek temsilcimiz olan Kocaeli Bayan FK, yeni sezon hazırlıklarına Kartepe’ de devam oynayacağı müsabakalar ile devam edecek.

25 Ağustos- 3 Eylül tarihleri arasında Kartepe’de  gerçekleşecek müsabakalar ile kadın futbolunu yakından takip etme fırsatının bulunacağı günlerde başta Kocaeli Bayan FK olmak üzere Fethiyespor, Al Quadsia, Kırklarelispor, Libya A Milli Takımı, Al Shabab, UmmSalal, Gaziantep ALG, Bahreyn Kadın A Milli Takımı, Al Sahel (Kuveyt), Niğde Belediyespor, Al Bidda (Katar) ekipleri yer alırken hem kulüp hem de milli seviyede katılımın olması öncelikle kadın futbolunun tanıtımı, ülkemizde bulunan diğer kulüplerin oyun seviyeleri ve en önemlisi farklı kültürlere sahip olunsa da bu haber özelinde futbolun daha kapsayıcı bir tabirle sporun vurgulanacak olması ve Kartepe’de bir araya gelinmesi çok değerli. Bununla birlikte temsilcimiz Kocaeli Bayan Futbol Kulübü hazırlıklarını Bahreyn Milli Takımı ile oynayacağı iki karşılaşma ile yapacak. Yeşil siyahlı ekibimizin ilk randevusu 30 Ağustos Zafer Bayramında ikincisi ise 3 Eylül Cuma günü saat 17:00’da başlayacak. KARTEPE GREEN PARK OTEL SAHALARI MÜSABAKA PROGRAMI 25 AĞUSTOS ÇARŞAMBA 15.00: Fethiyespor – Al Quadsia 26 AĞUSTOS PERŞEMBE   17.00: Kırklarelispor – Libya Kadın  A Milli Takımı 17.30: Al Shabap – UmmSalal 27 AĞUSTOS CUMA            10.30: Gaziantep ALG – Bahreyn Kadın A Milli Takımı  17.00: Fethiyespor – Al Sahel (Kuveyt) 28 AĞUSTOS CUMARTESİ  11.00: Fethiyespor – Niğde Belediyespor 29 AĞUSTOS PAZAR 17.30: Al Shabap – Al Bidda (Katar) 30 AĞUSTOS PAZARTESİ 17.00: Kocaeli Bayan FK - Bahreyn Kadın A Milli Takımı 2 EYLÜL PERŞEMBE         17.30: Al Bidda – Al Sahel 3 EYLÜL CUMA                  17.00: Kocaeli Bayan FK- Bahreyn Kadın A Milli Takımı
Kadın Futbol 1. Ligindeki tek temsilcimiz olan Kocaeli Bayan FK, yeni sezon hazırlıklarına Kartepe’ de devam oynayacağı müsabakalar ile devam edecek.

25 Ağustos- 3 Eylül tarihleri arasında Kartepe’de  gerçekleşecek müsabakalar ile kadın futbolunu yakından takip etme fırsatının bulunacağı günlerde başta Kocaeli Bayan FK olmak üzere Fethiyespor, Al Quadsia, Kırklarelispor, Libya A Milli Takımı, Al Shabab, UmmSalal, Gaziantep ALG, Bahreyn Kadın A Milli Takımı, Al Sahel (Kuveyt), Niğde Belediyespor, Al Bidda (Katar) ekipleri yer alırken hem kulüp hem de milli seviyede katılımın olması öncelikle kadın futbolunun tanıtımı, ülkemizde bulunan diğer kulüplerin oyun seviyeleri ve en önemlisi farklı kültürlere sahip olunsa da bu haber özelinde futbolun daha kapsayıcı bir tabirle sporun vurgulanacak olması ve Kartepe’de bir araya gelinmesi çok değerli. Bununla birlikte temsilcimiz Kocaeli Bayan Futbol Kulübü hazırlıklarını Bahreyn Milli Takımı ile oynayacağı iki karşılaşma ile yapacak. Yeşil siyahlı ekibimizin ilk randevusu 30 Ağustos Zafer Bayramında ikincisi ise 3 Eylül Cuma günü saat 17:00’da başlayacak.

KARTEPE GREEN PARK OTEL SAHALARI MÜSABAKA PROGRAMI

25 AĞUSTOS ÇARŞAMBA 15.00: Fethiyespor – Al Quadsia

26 AĞUSTOS PERŞEMBE   17.00: Kırklarelispor – Libya Kadın  A Milli Takımı

17.30: Al Shabap – UmmSalal

27 AĞUSTOS CUMA            10.30: Gaziantep ALG – Bahreyn Kadın A Milli Takımı 

17.00: Fethiyespor – Al Sahel (Kuveyt)

28 AĞUSTOS CUMARTESİ  11.00: Fethiyespor – Niğde Belediyespor

29 AĞUSTOS PAZAR 17.30: Al Shabap – Al Bidda (Katar)

30 AĞUSTOS PAZARTESİ 17.00: Kocaeli Bayan FK - Bahreyn Kadın A Milli Takımı

2 EYLÜL PERŞEMBE         17.30: Al Bidda – Al Sahel

3 EYLÜL CUMA                  17.00: Kocaeli Bayan FK- Bahreyn Kadın A Milli Takımı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.