Özkan ailesinin mutlu günü

Gebze 30.08.2021 - 12:20, Güncelleme: 30.08.2021 - 12:40
 

Özkan ailesinin mutlu günü

Özkan ailesinin mutlu günü

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, yeğeni Melike Özkan’ın mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı. Hanife-Bilal Özhan ailesinin yakışıklı oğulları Ali ile hayatını birleştiren Perihan-Abdullah Özkan ailesinin güzel kızları Melike, Beyaz İnci Düğün Salonu’nda gerçekleşen rüya gibi bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Yeğenini mutlu gününde yalnız bırakmayan Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım düğüne ailesi ile birlikte katılırken, birbirine çok yakışan genç çiftleri tebrik etti. Öte yandan düğüne Darıca G.B eski Kulüp Başkanı ve SMA Metrostar Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Örs de katıldı. YILDIRIM: İKİ CİHAN SAADETİ DİLERİM Özkan ve Özhan ailelerini bir araya getiren düğüne katılan davetliler, gece boyunca halaylarla ve şarkılarla gönüllerince eğlenirken, unutulmaz bir düğün merasimine tanıklık etmenin mutluluğunu yaşadılar. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, çiçeği burnunda genç çiftlere iki cihan saadeti dileyerek bir ömür boyu mutluluklar diledi.
Özkan ailesinin mutlu günü

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, yeğeni Melike Özkan’ın mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı. Hanife-Bilal Özhan ailesinin yakışıklı oğulları Ali ile hayatını birleştiren Perihan-Abdullah Özkan ailesinin güzel kızları Melike, Beyaz İnci Düğün Salonu’nda gerçekleşen rüya gibi bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Yeğenini mutlu gününde yalnız bırakmayan Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım düğüne ailesi ile birlikte katılırken, birbirine çok yakışan genç çiftleri tebrik etti. Öte yandan düğüne Darıca G.B eski Kulüp Başkanı ve SMA Metrostar Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Örs de katıldı.

YILDIRIM: İKİ CİHAN SAADETİ DİLERİM

Özkan ve Özhan ailelerini bir araya getiren düğüne katılan davetliler, gece boyunca halaylarla ve şarkılarla gönüllerince eğlenirken, unutulmaz bir düğün merasimine tanıklık etmenin mutluluğunu yaşadılar. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, çiçeği burnunda genç çiftlere iki cihan saadeti dileyerek bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.