Giresunlular Afyon şehitliğinde buluştu

Gebze 30.08.2021 - 15:53, Güncelleme: 30.08.2021 - 15:53
 

Giresunlular Afyon şehitliğinde buluştu

Giresunlular Afyon şehitliğinde buluştu

Afyon’da bulunan Giresun şehitliğinde 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında,  anma programı düzenlendi. Programa Gebze ve İstanbul’dan da çok sayıda Giresunlu katıldı. Programa; Orman ve Su İşleri Eski Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu,  İstanbul Milletvekili ve Giresunlular Federasyonu Onursal Başkanı Hasan Turan. Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, İlçe Kaymakamı Uğur Kapar, Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Berkay Kurt, Giresun Federasyonu Genel Başkanı Muhterem Memiş, Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas, siyasi parti temsilcileri, dernek başkanları, protokol üyeleri ile çok sayıda misafir katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, Kuran-ı Kerim Tilaveti ile devam etti. Giresun Federasyonu Genel Başkanı Muhterem Memiş açılış konuşmasını yaparak duygularını ifade etti. “MİNNET BORCUMUZU ONLARI YAD EDEREK ÖDEMEYE ÇALIŞIYORUZ” İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin konuşmasında, Bu kabarmış toprağa yüzünü sür, kucakla, Elbette bağı vardır "olmuş"un "olacak"la. Tarihi şanlı zaferlerle dolu yüce milletimiz, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasında gösterdiği eşsiz kahramanlıklarla, vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhuyla, verdiği mücadeleyle büyük zaferi kazanmış ve bize bu güzel vatanı emanet etmiştir. Bizlerde şehitlerimize olan minnet borcumuzu onları her daim yaşatarak ödemeye çalışıyoruz” dedi. Sırasıyla sahneye çıkan protokol üyeleri konuşmalarında günün önemine değinirken birlik beraberlik mesajı verdiler. Konuşmaların ardından Giresun Federasyonu tarafından protokol üyelerine teşekkür plaketi verildi.
Giresunlular Afyon şehitliğinde buluştu

Afyon’da bulunan Giresun şehitliğinde 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında,  anma programı düzenlendi. Programa Gebze ve İstanbul’dan da çok sayıda Giresunlu katıldı. Programa; Orman ve Su İşleri Eski Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu,  İstanbul Milletvekili ve Giresunlular Federasyonu Onursal Başkanı Hasan Turan. Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, İlçe Kaymakamı Uğur Kapar, Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Berkay Kurt, Giresun Federasyonu Genel Başkanı Muhterem Memiş, Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas, siyasi parti temsilcileri, dernek başkanları, protokol üyeleri ile çok sayıda misafir katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, Kuran-ı Kerim Tilaveti ile devam etti. Giresun Federasyonu Genel Başkanı Muhterem Memiş açılış konuşmasını yaparak duygularını ifade etti.

“MİNNET BORCUMUZU ONLARI YAD EDEREK ÖDEMEYE ÇALIŞIYORUZ”

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin konuşmasında, Bu kabarmış toprağa yüzünü sür, kucakla, Elbette bağı vardır "olmuş"un "olacak"la. Tarihi şanlı zaferlerle dolu yüce milletimiz, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasında gösterdiği eşsiz kahramanlıklarla, vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhuyla, verdiği mücadeleyle büyük zaferi kazanmış ve bize bu güzel vatanı emanet etmiştir. Bizlerde şehitlerimize olan minnet borcumuzu onları her daim yaşatarak ödemeye çalışıyoruz” dedi. Sırasıyla sahneye çıkan protokol üyeleri konuşmalarında günün önemine değinirken birlik beraberlik mesajı verdiler. Konuşmaların ardından Giresun Federasyonu tarafından protokol üyelerine teşekkür plaketi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.