38 yaşındaki kadın, 70 yaşındaki evli adama kaçtı

Kocaeli 03.09.2021 - 12:02, Güncelleme: 03.09.2021 - 12:02
 

38 yaşındaki kadın, 70 yaşındaki evli adama kaçtı

Kocaeli'de yaşayan 38 yaşındaki Esra Atalay 70 yaşında evli ve 5 çocuk sahibi Cengiz Gürsar'a kaçtı. Acılı aile gözyaşı dökerken Esra Atalay ve Cengiz Gürsar'ın ilginç savunması gündem oldu.

Kocaeli'de yaşayan 38 yaşındaki Esra Atalay'ın 11 Haziran tarihinde kaybolması üzerine ailesi Atalay hakkında endişe duyarak Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Kızlarının evli 5 çocuklu 70 yaşında Cengiz Gürsar tarafından kaçırıldığını iddia eden aile Esra Atalay'ın bulunması için çağrıda bulundu. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın dakikalar içerisinde bulduğu Esra Atalay, canlı yayına bağlanarak kendisini savundu. 22 yıldır beyin tümörü tedavisi gören ve belediyede temizlik işçisi olarak çalışan Esra Atalay'ın 70 yaşındaki Cengiz Gürsar tarafından kaçırıldığını iddia ettiler. Tedavi süreci nedeniyle evlenmesi yasak olan Esra Atalay'ı mal varlığı sebebiyle zorla alıkoyduklarını söyleyen Atalay ailesi canlı yayında kızına seslendi. KIZLARININ 70 YAŞINDAKİ ADAMA KAÇTIĞINI ÖĞRENDİLER Canlı yayına bağlanan Esra Atalay, kendi isteği ile kaçtığını söyleyerek, "Ailem beni bunaltmıştı. Ben onun yanında insan olduğumu anladım. Her istediğimi yapıyor. Ben daha ne isteyeyim? Pazardan istediğimi alıyor, evde tamir yapıyor. Üzerime titriyor, bana mutluluk veriyor" dedi. Kızlarının bulunmasına daha sevinemeden kızlarının sözleri üzerine fenalık geçiren anne baba kızlarının silah zoruyla tutulduğunu iddia etti. Gözyaşları içinde kızına seslenen acılı anne Nefize Atalay, "Kızımın 70 yaşındaki adamla olmasını istemiyorum. Babası ile günlerdir uykularımızı terk ettik. Ekmeğimi yedin, seni bu yaşa ben getirdim. Ben seni o adama yar etmem" dedi. 70 YAŞINDAKİ ADAM ESRA'NIN ONA KAÇTIĞINI SÖYLEDİ Müge Anlı Esra Atalay'ı kaçıran 70 yaşındaki Cengiz Gürsar'ı da bularak canlı yayına bağladı. 5 çocuk babası evli Gürsar, "Benim Esra ile 17 senelik mazim var. Onunla ben ilgilendim. Doktorlara götürdüm. Esra'nın üzerindeki evi ben aldım. Esra beni kaçırdı. 'Gidiyoruz' dedi" diyerek kendisinin kaçırıldığını iddia etti. Yaşanan olay karşısında sakinliğini koruyamayan Müge Anlı, "Kendi kızınıza evli ve 5 çocuklu adam dadansa hoşunuza gider mi? Bu kızın hayallerini elinden aldınız. Ona bir nikah kıydıramadınız, bir davul zurnayla düğün yapamadınız. Peki verdiklerinizin yanında kaybettirdikleriniz ne olacak? Bunların yanıtını nasıl vereceksiniz?" diyerek tepki gösterdi.
Kocaeli'de yaşayan 38 yaşındaki Esra Atalay 70 yaşında evli ve 5 çocuk sahibi Cengiz Gürsar'a kaçtı. Acılı aile gözyaşı dökerken Esra Atalay ve Cengiz Gürsar'ın ilginç savunması gündem oldu.

Kocaeli'de yaşayan 38 yaşındaki Esra Atalay'ın 11 Haziran tarihinde kaybolması üzerine ailesi Atalay hakkında endişe duyarak Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Kızlarının evli 5 çocuklu 70 yaşında Cengiz Gürsar tarafından kaçırıldığını iddia eden aile Esra Atalay'ın bulunması için çağrıda bulundu. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın dakikalar içerisinde bulduğu Esra Atalay, canlı yayına bağlanarak kendisini savundu. 22 yıldır beyin tümörü tedavisi gören ve belediyede temizlik işçisi olarak çalışan Esra Atalay'ın 70 yaşındaki Cengiz Gürsar tarafından kaçırıldığını iddia ettiler. Tedavi süreci nedeniyle evlenmesi yasak olan Esra Atalay'ı mal varlığı sebebiyle zorla alıkoyduklarını söyleyen Atalay ailesi canlı yayında kızına seslendi.

KIZLARININ 70 YAŞINDAKİ ADAMA KAÇTIĞINI ÖĞRENDİLER

Canlı yayına bağlanan Esra Atalay, kendi isteği ile kaçtığını söyleyerek, "Ailem beni bunaltmıştı. Ben onun yanında insan olduğumu anladım. Her istediğimi yapıyor. Ben daha ne isteyeyim? Pazardan istediğimi alıyor, evde tamir yapıyor. Üzerime titriyor, bana mutluluk veriyor" dedi. Kızlarının bulunmasına daha sevinemeden kızlarının sözleri üzerine fenalık geçiren anne baba kızlarının silah zoruyla tutulduğunu iddia etti. Gözyaşları içinde kızına seslenen acılı anne Nefize Atalay, "Kızımın 70 yaşındaki adamla olmasını istemiyorum. Babası ile günlerdir uykularımızı terk ettik. Ekmeğimi yedin, seni bu yaşa ben getirdim. Ben seni o adama yar etmem" dedi.

70 YAŞINDAKİ ADAM ESRA'NIN ONA KAÇTIĞINI SÖYLEDİ

Müge Anlı Esra Atalay'ı kaçıran 70 yaşındaki Cengiz Gürsar'ı da bularak canlı yayına bağladı. 5 çocuk babası evli Gürsar, "Benim Esra ile 17 senelik mazim var. Onunla ben ilgilendim. Doktorlara götürdüm. Esra'nın üzerindeki evi ben aldım. Esra beni kaçırdı. 'Gidiyoruz' dedi" diyerek kendisinin kaçırıldığını iddia etti. Yaşanan olay karşısında sakinliğini koruyamayan Müge Anlı, "Kendi kızınıza evli ve 5 çocuklu adam dadansa hoşunuza gider mi? Bu kızın hayallerini elinden aldınız. Ona bir nikah kıydıramadınız, bir davul zurnayla düğün yapamadınız. Peki verdiklerinizin yanında kaybettirdikleriniz ne olacak? Bunların yanıtını nasıl vereceksiniz?" diyerek tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.