İYİ Partili Lütfü Türkkan’dan ‘hudut namustur’ tepkisi!

Siyaset 05.09.2021 - 16:01, Güncelleme: 05.09.2021 - 16:01
 

İYİ Partili Lütfü Türkkan’dan ‘hudut namustur’ tepkisi!

İYİ Partili Lütfü Türkkan’dan ‘hudut namustur’ tepkisi!

İstanbul’da ‘Hudut Namustur’ yazılı pankartı asan Ahmet Çakmak’ın, “Bana bu pankartı Buğra Kavuncu astırdı” ifadesi ortaya çıktı. Sosyal medyayı ayağa kaldıran olayın ardından bir tepki de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’dan geldi. İstanbul’da ‘Hudut Namustur’ yazılı pankart astıktan sonra gözaltına alınan isimlerden Ahmet Çakmak, “Bana bu pankartı Buğra Kavuncu astırdı. Yanındakiler para ve başka şeyler vadettiler” ifadesini kullanmıştı. Çakmak’ın bu videosu sonrası Kavuncu’dan “Bu asla doğru bir haber değildir. Bu yapılan beyan da belli ki bir baskı altında verilmiş. Bizim İstanbul İl Başkanlığı olarak binlerce teşkilat mensubumuz var. Kendi gençlik teşkilatımız var. Böyle bir ihtiyacımız olsa zaten kendi teşkilatlarımızla asarız” açıklaması geldi. BİR TEPKİ DE LÜTFÜ TÜRKKAN’DAN GELDİ İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, sosyal medya hesabından yapılan haberlere tepki gösterdi. Türkkan, Abdullah Öcalan’ın kardeşi Osman Öcalan’ın TRT’ye çıkarılmasını hatırlatarak, “TRT’de okunan terörist başı Öcalan’ın mektubu bile, ‘hudut namustur’ sözü kadar zorunuza gitmedi” ifadelerini kullandı.
İYİ Partili Lütfü Türkkan’dan ‘hudut namustur’ tepkisi!

İstanbul’da ‘Hudut Namustur’ yazılı pankartı asan Ahmet Çakmak’ın, “Bana bu pankartı Buğra Kavuncu astırdı” ifadesi ortaya çıktı. Sosyal medyayı ayağa kaldıran olayın ardından bir tepki de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’dan geldi.

İstanbul’da ‘Hudut Namustur’ yazılı pankart astıktan sonra gözaltına alınan isimlerden Ahmet Çakmak, “Bana bu pankartı Buğra Kavuncu astırdı. Yanındakiler para ve başka şeyler vadettiler” ifadesini kullanmıştı. Çakmak’ın bu videosu sonrası Kavuncu’dan “Bu asla doğru bir haber değildir. Bu yapılan beyan da belli ki bir baskı altında verilmiş. Bizim İstanbul İl Başkanlığı olarak binlerce teşkilat mensubumuz var. Kendi gençlik teşkilatımız var. Böyle bir ihtiyacımız olsa zaten kendi teşkilatlarımızla asarız” açıklaması geldi.

BİR TEPKİ DE LÜTFÜ TÜRKKAN’DAN GELDİ

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, sosyal medya hesabından yapılan haberlere tepki gösterdi. Türkkan, Abdullah Öcalan’ın kardeşi Osman Öcalan’ın TRT’ye çıkarılmasını hatırlatarak, “TRT’de okunan terörist başı Öcalan’ın mektubu bile, ‘hudut namustur’ sözü kadar zorunuza gitmedi” ifadelerini kullandı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.