Gebze Center’dan okula dönüş kampanyası

Gebze 09.09.2021 - 11:58, Güncelleme: 09.09.2021 - 11:58
 

Gebze Center’dan okula dönüş kampanyası

Gebze Center’dan okula dönüş kampanyası

Gebze Center AVM, 500 TL ve üzeri alışverişlerde Penguen Kitabevi’nden 50 TL değerinde hediye çeki veriyor… Gebze ve bölge halkı için kıymetli bir yaşam merkezi olan Gebze Center AVM, okullarda yüz yüze eğitimin başlaması için zillerin çalması ile birlikte okul alışverişi telaşında olan ziyaretçilerini çok özel bir kampanya ile karşılıyor. 06 – 30 Eylül tarihleri arasında geçerli olan “Okula Dönüş Kampanyası” ile aynı gün içinde toplam 500 TL üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler 50 TL değerinde Penguen Kitabevi’nin her reyonunda geçerli hediye çeki kazanıyor. KAMPANYA 1 AY BOYUNCA GEÇERLİ OLACAK Bölgenin hem ekonomisine hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer sağlayan Gebze Center AVM, okullarda yüz yüze eğitimin başlaması ile birlikte okul alışverişi telaşında olan aileler için yeni bir kampanya düzenliyor. Çocukların okula dönüş heyecanına ortak olmak amacıyla hazırlanan “Okula Dönüş Kampanyası”, 06-30 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanya kapsamında 500 TL üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler Penguen Kitabevi’nden 50 TL değerinde hediye çeki kazanacak. Kampanyaya aynı gün içinde bir defa katılım sağlanabilecek.  Uzun bir aradan sonra okullara dönen çocuklara başarılar dileyen Gebze Center AVM, moral ve motivasyonlarının yüksek olması için yaptığı kampanyalarla çocuk ve gençleri destekliyor.
Gebze Center’dan okula dönüş kampanyası

Gebze Center AVM, 500 TL ve üzeri alışverişlerde Penguen Kitabevi’nden 50 TL değerinde hediye çeki veriyor…

Gebze ve bölge halkı için kıymetli bir yaşam merkezi olan Gebze Center AVM, okullarda yüz yüze eğitimin başlaması için zillerin çalması ile birlikte okul alışverişi telaşında olan ziyaretçilerini çok özel bir kampanya ile karşılıyor. 06 – 30 Eylül tarihleri arasında geçerli olan “Okula Dönüş Kampanyası” ile aynı gün içinde toplam 500 TL üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler 50 TL değerinde Penguen Kitabevi’nin her reyonunda geçerli hediye çeki kazanıyor.

KAMPANYA 1 AY BOYUNCA GEÇERLİ OLACAK

Bölgenin hem ekonomisine hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer sağlayan Gebze Center AVM, okullarda yüz yüze eğitimin başlaması ile birlikte okul alışverişi telaşında olan aileler için yeni bir kampanya düzenliyor. Çocukların okula dönüş heyecanına ortak olmak amacıyla hazırlanan “Okula Dönüş Kampanyası”, 06-30 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanya kapsamında 500 TL üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler Penguen Kitabevi’nden 50 TL değerinde hediye çeki kazanacak. Kampanyaya aynı gün içinde bir defa katılım sağlanabilecek.  Uzun bir aradan sonra okullara dönen çocuklara başarılar dileyen Gebze Center AVM, moral ve motivasyonlarının yüksek olması için yaptığı kampanyalarla çocuk ve gençleri destekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.