Hırsızlar, Gebze Emniyeti’nden kaçamadı!

Asayiş 14.09.2021 - 11:09, Güncelleme: 14.09.2021 - 11:09
 

Hırsızlar, Gebze Emniyeti’nden kaçamadı!

14 TON YAĞ YÜKLÜ KAMYONU ÇALMIŞLARDI;

Gebze'de 14 ton bitkisel yağ yüklü olan kamyonu çalan hırsız yakalandı. Çalınan kamyon İstanbul’da bulundu. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri 3 Eylül'de Gebze’de 14 ton bitkisel yağ yüklü kamyonu çalan hırsızın yakalanması için çalışma başlattı. Çalınan kamyonun şoförü Y.E. isimli şüpheli şahıs 11 Eylül’de yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli Y.E.'nin 8 adet suç kaydının olduğu ve bu suç kayıtlarının çoğunun hırsızlık olduğu tespit edildi. Çalınan kamyon İstanbul’da yüksüz bulunarak ruhsat sahibine teslim edildi. Şüpheli şahıs işlemleri tamamlandıktan sonra adli makamlara sevk edildi. Yaklaşık 6 ton bitkisel yağ bulunarak işlemleri sonrası sahibine teslim edildi.  
14 TON YAĞ YÜKLÜ KAMYONU ÇALMIŞLARDI;

Gebze'de 14 ton bitkisel yağ yüklü olan kamyonu çalan hırsız yakalandı. Çalınan kamyon İstanbul’da bulundu.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri 3 Eylül'de Gebze’de 14 ton bitkisel yağ yüklü kamyonu çalan hırsızın yakalanması için çalışma başlattı. Çalınan kamyonun şoförü Y.E. isimli şüpheli şahıs 11 Eylül’de yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli Y.E.'nin 8 adet suç kaydının olduğu ve bu suç kayıtlarının çoğunun hırsızlık olduğu tespit edildi. Çalınan kamyon İstanbul’da yüksüz bulunarak ruhsat sahibine teslim edildi. Şüpheli şahıs işlemleri tamamlandıktan sonra adli makamlara sevk edildi. Yaklaşık 6 ton bitkisel yağ bulunarak işlemleri sonrası sahibine teslim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.