Selda Yavuz, Köseköy’deki Bakım Merkezi’ni ziyaret etti!

Kocaeli 16.09.2021 - 09:48, Güncelleme: 16.09.2021 - 09:48
 

Selda Yavuz, Köseköy’deki Bakım Merkezi’ni ziyaret etti!

Selda Yavuz, Köseköy’deki Bakım Merkezi’ni ziyaret etti!

Vali Sedar Yavuz’un eşi Selda Yavuz gününü Köseköy, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğündeki çocuklara ayırdı. Sevgiyi aşılamanın önemine değinen ve her fırsatta 7’den 70’e devletin varlığını hissettiren Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz göreve geldikleri ilk günden bu yana toplumun dezavantajlı kesimine ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyorlar. Bu kapsamda Köseköy, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğündeki çocukları ziyaret eden Selda Yavuz, ilk olarak yaşları 8 ila 18 arasında olan kız çocuklarının evini ziyaret etti. Burada Kurum Müdürü Ayhan Özler’den kurumun çalışma şekli, öğrencilerin durumları ve kurumun talepleri gibi birçok konuda bilgiler alan Selda Yavuz, odaları gezerek incelemelerde bulundu. “BİR SIKINTINIZ, İHTİYACINIZ OLDUĞUNDA BİZLERE HER ZAMAN ULAŞABİLİRSİNİZ” Kurumda eğitim gören çocuklarla hasbihal eden Selda Yavuz, onlara hediyeler vererek sevindirdi. Gülüşmelerin ve tatlı sohbetin devam ettiği buluşmada öğrenciler yaptıkları resim çalışmalarını Yavuz’a göstermeyi de ihmal etmedi. Her birinin ilgi alanını dinleyen, resimleri inceleyen Yavuz: “Sizler çok başarılı çocuklarsınız. Her biri ayrı güzellikte olan bu çalışmalarınız çok güzel. Hepinizi kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.  Son olarak bakıma ihtiyacı olan oyun alanında incelemelerde bulunarak bilgiler alan Yavuz, eksikliklerin giderilmesi konusunda gerekenlerin tapılacağını belirtti. Kurum bahçesinin gezilmesinin ardından kurum çalışanlarına kolaylıklar dileyen Yavuz: “Çocuklarımız sizlere emanet. Bir sıkıntınız, ihtiyacınız olduğunda bizlere her zaman ulaşabilirsiniz.” diyerek ziyaretlerini sonlandırdılar.  
Selda Yavuz, Köseköy’deki Bakım Merkezi’ni ziyaret etti!

Vali Sedar Yavuz’un eşi Selda Yavuz gününü Köseköy, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğündeki çocuklara ayırdı. Sevgiyi aşılamanın önemine değinen ve her fırsatta 7’den 70’e devletin varlığını hissettiren Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz göreve geldikleri ilk günden bu yana toplumun dezavantajlı kesimine ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyorlar. Bu kapsamda Köseköy, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğündeki çocukları ziyaret eden Selda Yavuz, ilk olarak yaşları 8 ila 18 arasında olan kız çocuklarının evini ziyaret etti. Burada Kurum Müdürü Ayhan Özler’den kurumun çalışma şekli, öğrencilerin durumları ve kurumun talepleri gibi birçok konuda bilgiler alan Selda Yavuz, odaları gezerek incelemelerde bulundu.

“BİR SIKINTINIZ, İHTİYACINIZ OLDUĞUNDA BİZLERE HER ZAMAN ULAŞABİLİRSİNİZ”

Kurumda eğitim gören çocuklarla hasbihal eden Selda Yavuz, onlara hediyeler vererek sevindirdi. Gülüşmelerin ve tatlı sohbetin devam ettiği buluşmada öğrenciler yaptıkları resim çalışmalarını Yavuz’a göstermeyi de ihmal etmedi. Her birinin ilgi alanını dinleyen, resimleri inceleyen Yavuz: “Sizler çok başarılı çocuklarsınız. Her biri ayrı güzellikte olan bu çalışmalarınız çok güzel. Hepinizi kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.  Son olarak bakıma ihtiyacı olan oyun alanında incelemelerde bulunarak bilgiler alan Yavuz, eksikliklerin giderilmesi konusunda gerekenlerin tapılacağını belirtti. Kurum bahçesinin gezilmesinin ardından kurum çalışanlarına kolaylıklar dileyen Yavuz: “Çocuklarımız sizlere emanet. Bir sıkıntınız, ihtiyacınız olduğunda bizlere her zaman ulaşabilirsiniz.” diyerek ziyaretlerini sonlandırdılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.