Hedef TV’den basın turnuvasına tam destek

Spor 21.09.2021 - 16:57, Güncelleme: 21.09.2021 - 16:57
 

Hedef TV’den basın turnuvasına tam destek

Hedef TV’den basın turnuvasına tam destek

29. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nda bu hafta kuralar çekiliyor. Turnuva maçları 27 Eylül’den itibaren start alacak. Vole Halı Saha Tesisleri’nde oynanacak maçlara Hedef Tv’den tam destek geldi. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Görkem Çiler ismini taşıyan geleneksel basın turnuvasına bu yıl tam destek vereceklerini açıkladı. Turnuva Organizasyon Komitesi Başkanı Caner Pesen ve Zafer Pesen’i konuk eden Yıldırım, bu yıl ki turnuva maçlarını Hedef Tv olarak yayınlayacaklarını duyurdu. TAKIMLARA BÜYÜK SÜPRİZ Bölgemiz de bir futbol geleneği olan Basın Turnuvası, iki yıllık pandemi engeli sonrasında bu yıl 29. Kez spor severlerle buluşuyor. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in trafik kazasında vefat eden oğlu İbrahim Görkem Çiler adını taşıyan turnuvaya Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’dan tam destek geldi. Yıldırım turnuva da kura çekimi, başlama vuruşu ve devam edecek maçların Hedef Tv’den yayınlanacağını duyurdu. Basın Turnuvası’nın 30 yıllık bir geçmişe sahip olmasının önemine vurgu yapan Yıldırım, “Gebze basınına uzun yıllardır hizmet eden, gazeteci kimlikleri ile geniş kesimler tarafından sevilip, saygı duyulan Zafer ve Caner Pesen kardeşlerin yaptığı bu özel organizasyonu bizler de destekleyerek, daha geniş kesimlere ulaşmasına katkı sunalım istedik. Turnuvaya son yıllarda rahmetli Görkem Çiler kardeşimizin isminin verilmesi de ayrıca büyük önem arz etmektedir. Bu vesile ile rahmetle kardeşimiz Görkem Çiler’e bir kez daha Allah’tan rahmet, saygı değer annesi Sevgi hanım ve Gebze Bölgesi’nin değerli ismi Nail Çiler Başkanımıza da bir kez daha sabırlar diliyorum. Böylesine önemli ve kıymetli bir organizasyona bizde Hedef Tv olarak katkı sunalım istedik. Umarım ki kazasız, belasız, sakatlıklar olmadan, herkesin keyif aldığı bir organizasyon olur” dedi.
Hedef TV’den basın turnuvasına tam destek

29. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nda bu hafta kuralar çekiliyor. Turnuva maçları 27 Eylül’den itibaren start alacak. Vole Halı Saha Tesisleri’nde oynanacak maçlara Hedef Tv’den tam destek geldi.

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Görkem Çiler ismini taşıyan geleneksel basın turnuvasına bu yıl tam destek vereceklerini açıkladı. Turnuva Organizasyon Komitesi Başkanı Caner Pesen ve Zafer Pesen’i konuk eden Yıldırım, bu yıl ki turnuva maçlarını Hedef Tv olarak yayınlayacaklarını duyurdu.

TAKIMLARA BÜYÜK SÜPRİZ

Bölgemiz de bir futbol geleneği olan Basın Turnuvası, iki yıllık pandemi engeli sonrasında bu yıl 29. Kez spor severlerle buluşuyor. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in trafik kazasında vefat eden oğlu İbrahim Görkem Çiler adını taşıyan turnuvaya Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’dan tam destek geldi. Yıldırım turnuva da kura çekimi, başlama vuruşu ve devam edecek maçların Hedef Tv’den yayınlanacağını duyurdu. Basın Turnuvası’nın 30 yıllık bir geçmişe sahip olmasının önemine vurgu yapan Yıldırım, “Gebze basınına uzun yıllardır hizmet eden, gazeteci kimlikleri ile geniş kesimler tarafından sevilip, saygı duyulan Zafer ve Caner Pesen kardeşlerin yaptığı bu özel organizasyonu bizler de destekleyerek, daha geniş kesimlere ulaşmasına katkı sunalım istedik. Turnuvaya son yıllarda rahmetli Görkem Çiler kardeşimizin isminin verilmesi de ayrıca büyük önem arz etmektedir. Bu vesile ile rahmetle kardeşimiz Görkem Çiler’e bir kez daha Allah’tan rahmet, saygı değer annesi Sevgi hanım ve Gebze Bölgesi’nin değerli ismi Nail Çiler Başkanımıza da bir kez daha sabırlar diliyorum. Böylesine önemli ve kıymetli bir organizasyona bizde Hedef Tv olarak katkı sunalım istedik. Umarım ki kazasız, belasız, sakatlıklar olmadan, herkesin keyif aldığı bir organizasyon olur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.