Patent Mühendislik Faziletli gençleri ağırladı!

Siyaset 22.09.2021 - 10:49, Güncelleme: 22.09.2021 - 10:52
 

Patent Mühendislik Faziletli gençleri ağırladı!

Patent Mühendislik Faziletli gençleri ağırladı!

  Kapanmasına rağmen zaman zaman bir araya gelen eski Fazilet Partisi Gençlik Kolları yönetimi bu kez Patent Mühendisliğin sahibi Faruk Pembegüllü ev sahipliğinde bir araya geldi. Gebze eski Fazilet Partisi Gençlik Kolları yönetimi kapanmasına rağmen yirmi yıllık dostluklarını unutmayarak bir araya geliyor. Sık sık bir araya gelerek eski günleri yad eden eski Fazilet Partisi Gençlik Kolları yönetiminin her biri farklı siyasi görüşte olsa da dostluklarına hiçbir şey engel olamadı. Her biri ayrı partide görev yapan eski Fazilet Partisi gençleri toplantılarında Prof. Dr. Necmeddin Erbakan’ı unutmayarak anıyor. Erbakan’a dair anıları tazeleyerek hocalarını anan Faziletli gençler en büyük ortak noktalarının Prof. Dr. Necmeddin Erbakan olduğunu söyledi. Öte yandan toplantıda dünya siyaseti, ticaret ve ülke gündemine dair birçok konuda fikirlerini paylaşan grup bundan sonrada bu birlikteliklerini daha ileriye taşımak ve geriden gelen gençliğe daha iyi bir Türkiye bırakmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.          
Patent Mühendislik Faziletli gençleri ağırladı!

 

Kapanmasına rağmen zaman zaman bir araya gelen eski Fazilet Partisi Gençlik Kolları yönetimi bu kez Patent Mühendisliğin sahibi Faruk Pembegüllü ev sahipliğinde bir araya geldi.

Gebze eski Fazilet Partisi Gençlik Kolları yönetimi kapanmasına rağmen yirmi yıllık dostluklarını unutmayarak bir araya geliyor. Sık sık bir araya gelerek eski günleri yad eden eski Fazilet Partisi Gençlik Kolları yönetiminin her biri farklı siyasi görüşte olsa da dostluklarına hiçbir şey engel olamadı. Her biri ayrı partide görev yapan eski Fazilet Partisi gençleri toplantılarında Prof. Dr. Necmeddin Erbakan’ı unutmayarak anıyor. Erbakan’a dair anıları tazeleyerek hocalarını anan Faziletli gençler en büyük ortak noktalarının Prof. Dr. Necmeddin Erbakan olduğunu söyledi. Öte yandan toplantıda dünya siyaseti, ticaret ve ülke gündemine dair birçok konuda fikirlerini paylaşan grup bundan sonrada bu birlikteliklerini daha ileriye taşımak ve geriden gelen gençliğe daha iyi bir Türkiye bırakmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.